Buffalossa kanadalaisia ​​odotellessa

“Yrittäjäystäväni sanovat, ettei amerikkalaisia ​​ole”, Jim Diodati, Niagara Fallsin pormestari Ontariossa, sanoi aiemmin tässä kuussa kaupungistaan, joka isännöi vuonna 2019 14 miljoonaa vierailijaa, joista noin 3,5 miljoonaa käytti ilmaisia ​​amerikkalaisia. “Se hiipii takaisin etanan vauhtia.”

klo Shaw-teatterifestivaali Niagara-on-the-Lakessa, jossa 40 prosenttia pandemiaa edeltävästä yleisöstä oli amerikkalaisia, useimmiten Buffalosta, elo- ja syyskuussa useless 12-15 prosenttia amerikkalaisia.

“Tänä vuodenaikana lomaesityksiimme Shaw houkutteli 10 prosenttia amerikkalaisia, mutta tällä hetkellä näemme useless 2 prosenttia”, sanoi festivaalin tiedottaja Ashley Belmer.

Yhdysvaltain vierailijoiden hidas paluu havaittiin muissa paikoissa äskettäisellä matkalla Niagaran niemimaalle – alkaen Matty Mathesonin liha ja kolme noutogrillipaikka Fort Eriessä Lentävä lautanen diner Niagara Fallsissa, voiherkullisen episentriin Niagara Dwelling Bakery Niagara-on-the-Lakessa.

Siitä huolimatta perjantai-iltapäivänä kävelevät turistit täyttivät Niagara-on-the-Laken viehättävät kadut ja kaupat – melkein kaikki he olivat kanadalaisia. Pyrkiessään houkuttelemaan lisää amerikkalaisia, jotkut hotellit tarjoavat alennettuja yöhintoja; kunnioitetun luona Walesin prinssiEsimerkiksi, löysin äskettäin Kayak-hinnat alkaen 221 Kanadan dollarista tai noin 180 dollarista (noin 100 dollaria alennus).

Oli kuitenkin yksi poikkeus paikoissa, joissa havaittiin poissa amerikkalaisia: Honeypot Smokeshop, yksi suosituimmista kannabista myyvistä kaupoista Niagara Fallsissa, koska marihuanatuotteiden vähittäismyynti sallittiin koko Ontariossa huhtikuussa 2020.

“Noin puolet asiakkaistamme tulee Yhdysvalloista”, sanoi liikkeen valvoja Don Finch. “Wisconsin, Tennessee, Texas, kaikkialla. Meidän on muistutettava heitä siitä, että sen kuljettaminen rajan yli Yhdysvaltoihin on laitonta, mutta niin kauan kuin he oleskelevat täällä, se on OK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *