Brittiläinen lainsäätäjä saa nuhteen, koska hän on tuonut vauvansa keskusteluun

Noin kolmannes Britannian lainsäätäjistä on naisia. Mutta naispuoliset lainsäätäjät Isossa-Britanniassa ja lainsäädäntöelimissä ympäri maailmaa ovat jo pitkään kohdanneet esteitä, mukaan lukien palkallisen äitiysloman puute. He ovat myös altistuneet korkea vitrioli ja väärinkäyttö, sekä verkossa että henkilökohtaisesti. Vuonna 2019 19 Britannian parlamentin naisjäsentä ilmoitti, että he olivat päättäneet olla hakematta uudelleenvalintaa. Jotkut sanoivat, että väärinkäytökset vaikuttivat päätökseen.

Työväenpuolueen lainsäätäjä Alex Davies-Jones kertoi haastattelussa, että hän tapasi puhemiehen Hoylen, kun hän liittyi parlamenttiin vuonna 2019, ja että hän vakuutti hänelle, että hän voisi tarvittaessa imettää uutta vauvaansa kammiossa. Keskustelut voivat kestää kuusi tuntia tai enemmän, mikä asettaa imettävät äidit vaikeaan kohtaan, hän sanoi.

“Tämä näyttää olevan hieman paluuta saavutettuamme edistymiseen”, hän sanoi. Hän sanoi, että parlamentin “täytyisi olla johtava valo tasa-arvon ja edustuksen kannalta” – ja esimerkkinä siitä, mitä yritysten tulisi tehdä.

Mr. Hoyle sanoi parlamentissa, että hän oli kuullut erilaisia ​​näkemyksiä lainsäätäjiltä, ​​joilla on vauvoja. “Tämän talon on kyettävä toimimaan ammattimaisesti ja häiriöttömästi”, hän sanoi. “Joskus voi kuitenkin olla tilanteita, jolloin tuoli voi käyttää harkintavaltaa, jos liiketoimintaa ei häiritä.”

Vuonna 2018 senaattori Tammy Duckworth, Illinoisin demokraatti, tuli ensimmäinen lainsäätäjä, joka toi lapsen senaatin kerrokseen kun hän saapui tyttärensä Mailen kanssa, joka oli tuolloin 10 päivää vanha, mukana äänestämässä NASAn uuden järjestelmänvalvojan vahvistamista vastaan.

Maile saapui senaatissa useita kuukausia kestäneiden kulissien takana käytyjen neuvottelujen jälkeen, jotka olivat aiemmin kieltäneet lapsia pääsemästä puheenvuoroon. Senaattorit äänestivät yksimielisesti, että he voivat tuoda alle vuoden ikäisiä vauvoja istuntosaliin.

“Mutta entä jos senaatin lattialla on 10 vauvaa?” Orrin G. Hatch, silloinen republikaanien senaattori Utahista, kysyi tuolloin Related Pressin mukaan. Senaattori Amy Klobuchar, Minnesotan demokraatti, vastasi: “Se olisi upeaa ja ilahduttavaa.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *