Amanda Knox vapautettiin. Se ei tarkoita, että hän olisi vapaa.

“Se on sellainen ansa, jossa olen, jossa minun on jatkuvasti keskusteltava asiasta, jota en haluaisi”, rouva Knox sanoi.

“Minulle sanotaan jatkuvasti, että minun pitäisi useless kadota.”

Siitä, mitä tapahtui sinä yönä Perugiassa, voidaan keskustella ikuisesti. Mutta on olemassa joitakin perustietoja – ei huhuja, ei syyttäjän villejä teorioita, ei bulvarilehtiä.

21-vuotiaan Leedsin yliopiston opiskelijan Meredith Kercherin ruumis löydettiin hänen makuuhuoneestaan ​​talossa, jonka hän jakoi kolmen kämppäkaverinsa kanssa, mukaan lukien rouva Knox, 2. marraskuuta 2007.

Herra Guede, jonka verinen sormenjäljet löydettiin huoneen seiniltä, ​​ja hänen DNA: taan hänen vaatteissaan ja emättimessään tutkittiin erikseen rouva Knoxista ja herra Sollecitosta ja tuomittu ennen heidän oikeudenkäyntiään. Hän todisti, että hän istui rouva Kercherin kanssa hänen kuollessaan, ei soittanut poliisille eikä kyennyt silti saamaan veren virtaa pois mielestään. “Hän on varmasti puhunut tuosta verestä 10 minuutin ajan”, sanoi Nina Burleigh, tutkiva toimittaja, joka kattoi oikeudenkäynnin Perugiasta. Herra Guede oli vapautettiin viime vuonna.

Myöhemmin kävi ilmi, että oikeusasiakirjojen mukaan makuuhuoneessa ei ollut biologisia jälkiä rouva Knoxista tai herra Sollecitosta. Mutta koko yön kuulustelun jälkeen-jossa rouva Knox sanoi, että poliisi oli lyönyt häntä päähän eikä hänellä ollut läsnä asianajajaa tai tulkkia-rouva Knox allekirjoitti italiankielisen tunnustuksen ja asetti hänet talo ja syyttää Patrick Lumumbaa, Kongon baarinomistajaa, joka oli ollut hänen pomonsa, rikoksesta. Rouva Knox luopui muutamassa tunnissa, ja tunnustus katsottiin myöhemmin kelpaamattomaksi oikeudessa, mutta rouva Knox tuomittiin herra Lumumban kunnianloukkauksesta.

Kaikki korkean profiilin oikeusjutut ovat yhtä paljon mediataistelua kuin oikeudellisia. Italiassa, paparazzien kotona, tuomaristoja ei eristetä, ja on tavallista, että poliisi ja asianajajat vuotavat tietoja lehdistölle. Mikä auttaisi selittämään rouva Knoxin vankilapäiväkirjan, joka sisälsi luettelon seksikumppaneista, vuotamisen, joka on kirjoitettu sen jälkeen, kun vankilan viranomaiset kertoivat hänelle, että hän oli saanut HIV -testin (hän ​​ei ollut.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *