Pakistan syyttää politiikkaa Englannin ja Uuden -Seelannin krikettijoukkueina

“Ymmärrät, miksi emme voi antaa lisätietoja älykkyyden luonteesta, paitsi sanoa, että se oli suora uhka ja se oli uskottava uhka”, Ardern sanoi sunnuntaina .

Pakistanin viranomaiset sanoivat, etteivät he ole saaneet uhkaa, ja pyysivät lisätietoja Uuden -Seelannin kollegoiltaan. Pakistanin Talebanin tai kielletyn terroristiryhmän TTP: n entinen tiedottaja sanoi Fb -viestissään ennen suunniteltua Uuden -Seelannin peliä, että joukkue on saattanut olla jonkin muun ryhmän kohteena.

“Sikäli kuin tiedän, maailmanlaajuinen jihadijärjestö (IS) etsii suurta kohdetta Pakistanista”, sanoi Ehsanullah Ehsan lainaten Islamilaisen valtion terroristiryhmää. Ei ollut selvää, oliko Ehsanilla tietoa suunnitellusta hyökkäyksestä, ja hänen Fb -tilinsä poistettiin pian sen jälkeen.

Kiertueen peruutukset ovat kokeneet laajaa vihaa ja pettymystä Pakistanissa. “Olimme kaikki hyvin innoissamme ja odotimme innolla ottelun katsomista stadionilla”, sanoi Nawab Ahmed Alam, 41, joka johtaa krikettiklubia Islamabadissa ja lisäsi ostaneensa lipun Pakistanin ja Uuden -Seelannin ensimmäisen ottelun katsomiseen. . “Mutta nyt, kun kiertueet on lopetettu, kriketin fanit kokevat, että Pakistan on otettu takaisin 10 vuotta.”

Peruutukset ovat erityisen turhauttavia paikallisille, koska muiden maiden, kuten Bangladeshin, Zimbabwen ja Etelä -Afrikan, tiimit olivat alkaneet vierailla vuonna 2015, mikä herätti toiveita siitä, että asiat voivat palata normaaliksi.

“Se on erittäin valitettavaa, koska katsojat ja fanit haluavat nähdä krikettisankarinsa pelaavan heidän edessään, kotimaassa ulkomaisia ​​joukkueita vastaan”, Alam sanoi. “Jännitys ja nautinto on kielletty faneilta.”

Pakistanin virkamiehet ovat väittäneet, että maan turvallisuus on parantunut huomattavasti sen jälkeen, kun on ryhdytty joukkotoimiin sotilaallisia ryhmiä, erityisesti Pakistanin Talebania vastaan, joka käynnisti verisen terrori -iskun kampanjan vuosina 2007–2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *