Hongkongin mielenosoittaja kohtaa kaupungin ensimmäisen turvallisuuslain oikeudenkäynnin

Mr. Tongin lakimiesten odotetaan väittävän, kuten monet mielenosoittajatkin, että lause edustaa halua palauttaa Hongkongin ainutlaatuinen identiteetti Pekingin raskasta vaikutuksesta. Hallituksen mukaan iskulause edustaa vaatimusta itsenäisyydestä ja rikkoo siten turvallisuuslakia.

Se, että poliittinen iskulause voi olla rikos, on edelleen uusi ja levoton ajatus Hongkongissa, jossa asukkailla oli ollut vuosikymmenien ajan oikeus protestoida, vapaudet, joita Method-Kiinassa ei ole lainkaan nähty.

“Meidän on pidettävä mielessä konteksti. Hänen sanansa, meidän on ymmärrettävä, että tuona aikana nämä sanat puhuttiin melko yleisesti ja esiteltiin monilla lipuilla ja lipuilla rauhanomaisissa ja jopa rauhattomissa mielenosoituksissa Hongkongissa “, kertoi Eric Cheung, College of College Hong Kong.

“Näiden sanojen merkitys vaihtelee henkilöstä toiseen”, herra Cheung sanoi. “Sanotte nyt, että näiden sanojen käytöllä on useless se merkitys, joka tarkoittaa aikomusta kaataa maata, mielestäni tämä on keskustelu.”

Vaikka herra Tongia ei tuomitakaan terrorismista, hänellä on erillinen syytös vakavien ruumiinvammojen aiheuttamisesta vaarallisella ajamisella, mistä seuraa enimmäisrangaistus seitsemän vuotta vankeutta.

Odotettaessa oikeudenkäyntiä herra Tong jakoi solun 10 miehen kanssa, entisen lainsäätäjän Shiu Ka-chunin mukaan, joka kirjoitti viime vuonna sosiaalisen median sivuillaan vierailevansa hänen luonaan säännöllisesti. Herra Shiu kieltäytyi kommentoimasta herra Tongia. Mutta sosiaalisen median viesteissään hän kirjoitti, että herra Tong on lukenut historiaa koskevia kirjoja, mukaan lukien Taiwanin ensimmäisen demokraattisesti valitun presidentin Lee Teng-huin muistelmat.

“Niille tovereille, jotka jatkavat kannanottoa, hän sanoo, odota ja ole kärsivällinen”, herra Shiu kirjoitti. “Niille, jotka ovat lähteneet Hongkongista, hän katsoo sitä rauhallisesti ja ajattelee:” Hongkong on sydämissänne, kaikkialla on Hongkong. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *