Hän putosi melkein 2 mailia ja käveli pois

Vuonna 1968 Koepckes muutti Limasta hylättyyn primaarimetsään keskellä viidakkoa. Heidän suunnitelmansa oli tehdä kenttätutkimuksia sen kasveista ja eläimistä viiden vuoden ajan tutkimalla sademetsää hyödyntämättä sitä. “En ollut aivan innoissaan mahdollisuudesta olla siellä”, tohtori Diller sanoi. “Olin 14-vuotias, enkä halunnut jättää koulukaverini istumaan istumaan kuvitelluksi pimeydeksi korkeiden puiden alla, joiden lehtien latvus ei sallinut edes auringonvaloa.”

Julianen yllätykseksi hänen uusi koti ei ollut ollenkaan unelias. “Se oli upea, idyllinen joki ja puita, jotka kukkivat punaisena”, hän muisteli muistelmissaan. “Siellä oli mangoa, guavaa ja sitrushedelmiä, ja kaikessa oli upea 150 jalan pitkä lupunapuu, joka tunnetaan myös nimellä kapok.”

Perhe asui Panguanassa kokopäiväisesti saksalaisen paimenen Lobon ja papukaijan Florianin kanssa puupylväässä tukitulla puumökillä, jossa oli palmuonttu katto. Juliane oli kotikoulussa kaksi vuotta, ja sai kirjat ja kotitehtävät postitse, kunnes opetusviranomaiset vaativat häntä palaamaan Limaan lukion lopettamiseksi.

Tohtori Dillerin vanhemmat juurruttivat ainoaan lapseensa paitsi rakkauden Amazonin erämaahan, myös tuntemuksen sen haihtuvan ekosysteemin sisäisestä toiminnasta. Jos eksyt joskus sademetsään, he neuvovat, etsivät liikkuvaa vettä ja seuraavat sen tietä jokeen, missä todennäköisesti ovat asutuskeskukset.

Heidän neuvonsa osoittautuivat ennenaikaisiksi. Vuonna 1971 Juliane, vaellettaessa kaatumispaikalta, tuli purolle, josta tuli virta, josta lopulta tuli joki. Kokeilunsa 11. päivänä hän kompastui ryhmän metsätyöläisten leiriin. He ruokkivat hänen maniokkiaan ja kaatoivat bensiiniä hänen avoimiin haavoihinsa huuhtelemaan ruohot, jotka ulkonivat “kuin parsavinkit”, hän sanoi. Seuraavana aamuna työntekijät veivät hänet kylään, josta hänet lennätettiin turvaan.

“Vanhemmilleni sademetsäasema oli pyhäkkö, rauhan ja harmonian paikka, eristetty ja äärimmäisen kaunis”, tohtori Diller sanoi. “Tunnen samoin. Viidakko oli todellinen opettajani. Olen oppinut käyttämään vanhoja intialaisia ​​polkuja pikakuvakkeina ja asettamaan polkujärjestelmän kompassilla ja taittuvalla viivaimella orientoitumaan paksuun pensaaseen. Viidakko on yhtä suuri osa minua kuin rakkauteni mieheni, Amazonin ja sen sivujokien varrella elävien ihmisten musiikki ja lentokoneen onnettomuudesta jäljelle jääneet arvet. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *