Senaatti punnitsee 120 miljardin dollarin investoinnin tieteeseen Kiinan torjumiseksi

“Tämä todella kiinnittäisi huomiota innovaation seuraavaan vaiheeseen”, sanoi julkisten ja Land-Grant -yliopistojen liiton varapuheenjohtaja Debbie Altenburg. “Apurahoihin, apurahoihin ja harjoitteluihin on merkittävä sijoitus, joten varmistamme myös, että panostamme kotitalouksiin.”

Kuitenkin siitä, kuinka tutkimusrahaa voidaan mitata, on keskusteltu kiivaasti. Herra Youngin valitukset tulivat viime viikolla, kun hän yritti epäonnistuneena estää kahden osapuolen työn ohjaamaan noin puolet rahoituksesta – joka kaikki oli alun perin tarkoitettu kansallisen tiedesäätiön uusille aloitteille – laboratorioihin eri puolilla maata, jota energiaministeriö hoitaa.

A kahden puolueen senaattoriryhmä joiden osavaltioissa on yksi tai useampi osaston ylläpitämä laboratorio, mukaan lukien senaattorit Joe Manchin III Länsi-Virginiasta, kriittinen demokraattinen äänestys, ja Ben Ray Luján, Uuden Meksikon demokraatti, olivat kannattaneet muutosta.

Mr. Younger oli väittänyt, että lakiesityksessä tulisi käyttää rahaa useless soveltavaan tutkimukseen, joka antaisi konkreettisen tuotteen, joka auttaisi Yhdysvaltoja kilpailemaan Kiinan kanssa. Mutta monet lainsäätäjät molemmissa osapuolissa – myös parlamentin tiedekomiteassa, jonka on myös hyväksyttävä lainsäädäntö – ovat sen sijaan pyrkineet suuntaamaan sen osavaltioidensa ja piiriensä laboratorioihin, jotka suorittavat perustutkimusta.

Muut senaattorit tarttuivat myös tilaisuuteen lisätä lemmikkieläinten säännöksiä laskuun.

Washingtonin osavaltion senaattori Maria Cantwell, kauppakomitean puheenjohtaja, lisäsi NASAlle koko valtuutuslaskun sekä säännöksiä, jotka auttaisivat hänen osavaltiossaan sijaitsevaa Boeingia. Tennesseen tasavallan senaattori Marsha Blackburnin johtama republikaanien ryhmä lisäsi toimenpiteen, joka vaati hallitusta tutkimaan, käyttääkö Kiinan hallitus sisarkaupunkikumppanuuksia vakoiluvälineenä.

Senaattorit hyväksyivät myös Michiganin demokraatin senaattori Gary Petersin määräyksen pumpata 2 miljardia dollaria puolijohdeteollisuuteen yrittääkseen tylsyttää puutetta, joka on sulkenut autolaitokset Detroitissa ja muualla.

Schumer ilmoitti tiistai-iltana, että lainsäätäjät harkitsevat myös lisärahoitusta viime vuonna hyväksytylle lainsäädännölle puolijohdeteollisuuden tukemiseksi. Neuvottelut olivat joutuneet puolueelliseen työkiistaan ​​siitä, vaaditaanko valmistajilta maksamaan työntekijöilleen vallitseva palkka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *