Järjestäytyneen rikollisuuden Boss Rockin Turkin hallituksen saatavat

MHP: n johtaja Devlet Bahceli, joka on yksi Erdoganin kanssa liittoutuneista oikeistolaisista kansallismielisistä ryhmistä, kielsi tiistaina kommenteissaan linkit maffiaan.

Herra Peker ei ole ainoa, joka väittää likaa hallitusta vastaan. Herra Erdoganin poliittiset vastustajat aistivat hänen kasvavan haavoittuvuutensa ja pyrkivät paljastamaan korruptio- tai vallan väärinkäyttöä koskevat väitteet joka käänteessä.

Mutta herra Peker, jolla on jopa neljä miljoonaa katsojaa virittämässä hänen sekavia, tunnin mittaisia ​​videoita, on ylivoimaisesti kaikkein kaikkein kaikkein kaikkein kaikkein kaikkein kaikkein kaikkein kaikkein kaikkein kaikkein kaikkein kaikkein kaikkein kaikkein kaikkein tärkein.

Hänen esiin tuomista todistamattomista syytöksistään mainittakoon hallituksen sisäpiiriläisen laiton takavarikointi venesatamaan ja sen myöhempi käyttö huumekauppaan. naisen kuolema, joka teki seksuaalisen väkivallan valituksen hyvin sijoitettua AKP: n lainsäätäjää vastaan; ja jopa rikoksia, jotka hän sanoi tekevänsä vanhempien virkamiesten käskystä, kuten yllyttää entisen AKP: n lainsäätäjän hyökkäys, uhata rauhanvetoa allekirjoittaneita yliopiston akateemikkoja ja auttaa sisäministeri Soylua hänen kilpailussaan. Herra Albayrak, herra Erdoganin vävy.

Monet väitteistä kohdistuvat entiseen sisäministeriin, herra Agariin ja hänen poikaansa, jotka molemmat ovat hylänneet väitteet perusteettomina. Poliisi on sanonut, että seksuaalisen väkivallan kohteena ollut nainen kuoli itsemurhassa.

Entinen lainsäätäjä Fikri Saglar sanoi turkkilaisen Cumhuriyetin päivälehden haastattelussa: “Voimme kutsua tätä toiseksi Susurluk-tapahtumaksi.” Herra Saglar oli 1990-luvun skandaalia tutkineen parlamentaarisen valiokunnan jäsen.

“Se voi olla vakavampaa”, hän lisäsi. “Susurluk oli kuin poliitikkojen, mafian ja valtion välisten suhteiden paljastamisen perusta, nyt paljastuu jälkiä siitä, mitä tämä laitos on tehnyt.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *