NYC: n julkisten koulujen opiskelijat voivat palata standardoituun testaukseen tänä vuonna.

Opiskelijat New Yorkin julkisessa koulujärjestelmässä, joka on Yhdysvaltojen suurin piiri, voivat suorittaa standardoituja testejä tänä vuonna. Prosessi on häiriintynyt dramaattisesti pandemian takia. Ensimmäistä kertaa New York Metropolis pyytää perheitä valitsemaan matemaattiset ja englantilaiset kokeet, jotka yleensä vaaditaan kaikkien luokkien 3-Eight oppilaiden suorittamaan kevään aikana. Viime vuonna nämä kokeet peruutettiin kokonaan, kun kaupunkikoulut suljettiin, kun New Yorkista tuli pandemian maailmanlaajuinen keskus.

Vaikka jotkut kaupunkien ja osavaltioiden koulutusviranomaiset ovat pyytäneet liittovaltion hallitukselta vapautusta tenttien peruuttamiseksi uudelleen tänä vuonna, presidentti Bidenin hallinto vaatii valtioita tarjoamaan testejä. New Yorkin ratkaisu – vanhempien pyytäminen valitsemaan lapsensa osallistumaan testiin – tarkoittaa epäilemättä sitä, että tänä vuonna pienempi määrä opiskelijoita osallistuu tentteihin verrattuna edellisten vuosien lukumäärään.

Pienemmät testitulokset häiritsevät merkittävästi vähintään kahden vuoden valtion testausta, mikä vaikeuttaa opiskelijoiden edistymisen seuraamista ajan mittaan näissä kokeissa. Ei ole selvää, tarvitsevatko akateemisesti valikoiviin lukioihin hakevat kahdeksasluokkalaiset testituloksia pääsylle.

Suhteellisen pieni osa kaupungin opiskelijoista kieltäytyy kokeista vuosittain osana kansallista testikieltäytymisliikettä, joka tunnetaan nimellä choose out. Henkilökohtaisesti ja etänä oppivat opiskelijat, jotka päättävät osallistua standardoituun testaukseen, raportoivat koulurakennuksilleen suunnitellun kokeen aikana huhti- ja toukokuussa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *