Demokraatit työntävät Bideniä ottamaan kovempaa linjaa Saudi-Arabiassa

Kim ja Malinowskin matkustuskiellon edistämisen lisäksi ulkoasiainvaliokunta äänesti yksimielisesti vaatiakseen amerikkalaisia ​​tiedusteluviranomaisia ​​julkaisemaan raportin kruununprinssin valvomien kaupallisten yksiköiden – kuten kuoriyritysten tai lentoyhtiöiden – roolista. näytti Mr. Khashoggin murhasta. TarkistusMinnesotan demokraatin edustajan Ilhan Omarin johdolla käynnistetään prosessi, jolla lopulta määrätään seuraamuksia näille järjestöille maailmanlaajuisen Magnitsky-lain nojalla.

Lainsäätäjät ovat myös yhä enemmän huolissaan Jemenin kansakunnan humanitaarisesta kriisistä kasvaa nälänhätä että avustusryhmät varoittavat todennäköisesti nousevan sen jälkeen, kun Saudi-Arabian johtaman koalition ilma- ja merisaarto Houthin hallitsemalla alueella on rajoittanut elintärkeiden tavaroiden tuontia.

Osana tulitauoneuvotteluja Saudi-Arabian viranomaiset tarjottu viime kuussa avata lentoasema uudelleen Jemenin pääkaupungissa Sanassa ja antaa polttoaineen ja ruoan virrata suuren Jemenin sataman kautta, mutta Houthin edustaja sanoi, etteivät he suostuisi keskustelemaan tulitauosta, ennen kuin Saudi-Arabia ensin kumoaa saarronsa.

Parlamentin ulkoasiainvaliokunnan jäseniä ravisteltiin suljetun oven jälkeen, jonka he saivat viime kuun lopulla David Beasleylta, Yhdistyneiden Kansakuntien Maailman ruokaohjelman pääjohtajalta ja entiseltä republikaanien kuvernööriltä. Herra Beasley, joka oli juuri palannut matkalta Jemeniin, maalasi ankaran tilanteen, jossa nälänhädät ja sairaalat olivat ilman polttoainetta, ja vakuutti lainsäätäjille, että saarron purkaminen on kiireellistä “heti”, kahden osallistuneen virkamiehen mukaan.

“Pelkästään Yhdysvaltojen tuen lopettaminen Saudi-Arabian johtamille hyökkäysoperaatioille Jemenissä ei riitä, jos sallimme saarron jatkumisen”, sanoi Michiganin demokraatti, edustaja Debbie Dingell, joka johti kirjettä Bidenin hallitukselle. “Tämä saarto aiheuttaa valtavia kärsimyksiä ja nälkää Jemenin lasten ja perheiden keskuudessa, ja se on poistettava nyt.”

Kansainvälisen kriisiryhmän Jemenin analyytikko Peter Salisbury kertoo, että hallinnon pakottaminen painostamaan Saudi-Arabiaa saattamaan olla ylämäkeen taistelu, joka sanoi haastattelussa, että satamien hallinta merkitsi “erittäin tärkeitä vipuvaikutuksia”. neuvotteluissa Saudi-Arabian näkökulmasta. “

“Kun tarkastelet sitä hallinnon näkökulmasta, he yrittävät käsitellä näitä asioita nykyisten neuvottelumekanismien avulla”, Salisbury sanoi. “Jemenissä, ja monissa muissa tapauksissa, ei ole perusteellisesti yksinkertaista tapaa lopettaa sota.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *