Sarah Everard Dying lähti liikkeelle, mutta ystäville suru on henkilökohtainen

LONDON – Sarah Everardilla, kuten monilla muillakin, oli vaikea vuosi vuonna 2020. Pitkäaikainen suhde hajosi ja hän menetti työpaikkansa, kun yritys, jonka palveluksessa hän työskenteli, osui kallioon.

Silti hän oli pysynyt positiivisena ja aktiivisena, heittäytynyt verkkoliikuntatunneille ja pysynyt lujana tukijana ystäville, jotka kamppailevat yhtä raskasta aikaa. Viime aikoina nuo ystävät sanoivat, että asiat olivat olleet etsimässä, ja hän odotti innokkaasti pandemian jälkeistä elämää.

Hän näki jonkun uuden, ja hän halusi matkustaa uudelleen, nähdä perheen Yorkissa Pohjois-Englannissa ja olla yhteydessä ystäviin. Hän oli juuri aloittanut uuden työpaikan.

Joten kun neiti Everard ei tullut kotiin 3. maaliskuuta, keskiviikkoiltana, he tiesivät, että jokin oli vialla. Hän oli soittanut uudelle poikaystävälleen kävellessään ystävän talosta, ja sitten hän katosi. Se oli kello 21.30

Myöhemmin viime viikolla, kun rouva Everardin kuolema vahvistettiin ja poliisi syytettiin, hänen nimensä siitä tuli laaja huuto laajasta liikkumisesta torjua laajamittaista, pitkäaikaista naisiin kohdistuvaa väkivaltaa Isossa-Britanniassa – symboli kaikista hyökkäyksistä, joista monet tapaukset ovat jääneet suurelta osin huomaamatta.

Kansallisen huomion keskellä hänen ystävänsä ja perheensä on jätetty yksityisesti suremaan useless 33-vuotiasta naista, joka oli otettu liian aikaisin. He kuvasivat jotakuta, jolla oli lämpöä ja empatiaa, joka oli aina valmis kuuntelemaan ystävän ongelmia ja tarjoamaan tukea, naista, joka ei myöskään ymmärtänyt täysin kuinka älykäs hän oli.

“Hän oli auringonpaistetta ja kevyttä, ja sai sinut tuntemaan olosi lämpimäksi, hyväksi ja turvalliseksi”, kertoi Holly Morgan, joka tapasi Ms Everardin työn kautta Lontoossa vuosia sitten. “Olen myös vihainen siitä, mutta tärkein vihani on, että se tapahtui hänelle.”

Luotto…Metropolitan Police, Related Pressin kautta

Uutinen rouva Everardin katoamisesta levisi nopeasti verkossa, ensin ystävien ja perheen keskuudessa – verkosto, joka ulottui kotikaupungistaan ​​Yorkin läheltä yliopistovuosiensa ystävien ja Lontoon kollegoiden verkkoon. He huolehtivat kollektiivisesti hänestä ja lisäsivät tietopyyntöjä. Monet epätoivoisesti miettivät, kuinka tämä voisi tapahtua heidän Sarahilleen.

“Tänä päivänä kaipaamme vahvempaa, kaunista ystäväämme enemmän kuin koskaan”, Kayleigh Bryan, koulun ystävä, kirjoitti viestissä viime viikolla, kansainvälisenä naistenpäivänä.

Sitten, kun tuli uutinen siitä, että poliisi oli pidätetty hänen kuolemassaan, viestit kääntyivät muistomerkkeihin, ja hänen tarinansa kasvoi henkilökohtaisesta tuskasta kansalliseen laskentaan. Kun kukat kasaantuvat telineeseen Clapham Commonissa Etelä-Lontoossa, lähellä sitä, missä hän katosi, ja mielenosoittajat nostavat nyrkkiä hiljaa hallintorakennusten ulkopuolella rouva Everardin muistoksi, hänen lähimpänsä yrittävät edelleen ymmärtää asioita.

Monille heidän ystävänsä muuttuminen kansalliseksi symboliksi on vaikeuttanut heidän omaa raakaa surun tunteitaan.

“Sarahin kuoleman edustaman meluissa”, kuten eräs ystävä, India Rose, kuvaili, hän oli kamppailen löytääkseen sanoja kunnianosoitukseksi naiselle, jonka hän tunsi olevan “avoin, rehellinen” ja “epäröivä”. kyvyssä kuunnella ja myötätuntoa. “

“Jaoimme paljon, enkä koskaan epäillyt hänen harkinnastaan ​​tai vilpittömyydestään hänen tuestaan ​​ja ystävällisyydestään”, rouva Rose sanoi Facebookissa.

Vaikka Everardin perhe ja monet hänen ystävistään ovat pysyneet erittäin yksityisinä tuskallisina päivinä hänen kuolemastaan ​​lähtien – kansainvälisen huomion häikäisyllä, joka lisää joillekin tuskaa – syntyi kuva kiivaasti uskollisesta, myötätuntoisesta ja omistautuneesta naisesta.

Neiti Everard varttui Heslingtonin alueella Yorkissa, missä hänen perheensä asuu edelleen. Hänen isänsä, Jeremy, on professori, ja hänen äitinsä, Sue, toimii hyväntekeväisyysjärjestössä. Hän oli perheen vauva kahden vanhemman sisaruksen kanssa.

Poliisin välityksellä antamassaan lausunnossa perheen ainoa julkinen kommentti rouva Everardin kuoleman jälkeen hänen vanhempansa ja sisaruksensa muistivat hänet “kirkkaana ja kauniina – upeana tyttärenä ja sisarena” ja pohtivat hänen huomaavaista ja luotettavaa luonnettaan.

“Hän asetti aina toiset etusijalle ja hänellä oli upein huumorintaju”, he sanoivat. “Hän oli vahva ja periaatteellinen ja loistava esimerkki meille kaikille.”

Neiti Everard osallistui Fulford-kouluun Yorkissa, missä henkilökunta muisti ”Kuinka ihanaa hän oli opettaa” viikonlopun aikana lähetetyssä kunnianosoituksessa. Koulun johtaja Steve Lewis sanoi, että hänen perheensä ja ystävänsä olivat arvostettu osa yhteisöä, ja kuvasi rouva Everardia kirkkaaksi, eloisaksi ja huolehtivaksi.

“Hänen ilonsa, älykkyytensä ja positiivinen henkensä loistivat koulussa”, hän sanoi lausunnossaan.

Valmistuttuaan vuonna 2005, Everard osallistui Durhamin yliopistoon, jossa hän opiskeli maantiedettä. Varakansleri Stuart Corbridge sanoi lausunnossaan, että yhteisö oli tuhoutunut. Neiti Everard oli “suosittu ja vilkas” opiskelija, jolla oli suuri joukko ystäviä valmistumisensa jälkeen vuonna 2008, hän sanoi.

Rose Woollard, läheinen ystävä, joka tapasi Everardin Durhamin yliopistossa, puhui BBC: lle kun hän kadonnut ensimmäisen kerran, kuvaili häntä “poikkeuksellisen ystäväksi, pudottamalla kaiken ollakseen siellä tukemaan ystäviään aina, kun he tarvitsevat häntä”.

Neiti Everard muutti Lontooseen pian yliopiston jälkeen ja aloitti työn markkinointi- ja suhdetoimintayrityksissä, joissa hän onnistui kollegiaalisuudensa ja älykkyytensä ansiosta, ystävien ja entisten kollegoiden mukaan.

Urheilutapahtuman lehdistötiedotteessa hän työskenteli vuonna 2019, Everard sanoi, että hänen organisaationsa oli ”päättänyt löytää tapahtuman aikana niin monta mahdollisuutta kertoa tienraivaajanaisten upeista tarinoista viime vuosisadalla”.

Ms Everardin Fb-sivulla valokuvat tarjoavat katseita kaukaisista matkoista ja Lontoosta, kaupungista, jonka hän kutsui kotiin viime vuosina. Yhdessä kuvassa olivat repeytyneet ja tuulenpitämät Himalajan rukoliput. Toisessa oli erehtymätön Lontoon siluetti, Thames-joki kimalteli auringonlaskun aikaan. Kuvia keskeneräisestä elämästä.

Hän oli introvertti, joka pystyi silti vetämään toisia lähelle harvinaisen taitonsa vuoksi kuunnella, mutta hän voi myös olla typerä ja epäpyhä, ystävien mukaan. Hän oli utelias, aktiivinen ja seikkailunhaluinen, mutta myös nöyrä ja yksityinen.

“On hetkiä, joissa se on kuin rakkautta ensi silmäyksellä, mutta ystävän kanssa”, rouva Morgan kertoi ensimmäisestä tapaamisestaan ​​rouva Everardin kanssa. “Tapaat toisen naisen ja menet:” Rakastan sinua, enkä tunne sinua vielä kunnolla, mutta tiedän, että rakastan sinua. Ja se oli yksi niistä asioista. “

Everardilla oli ystäviä kaikkialla Lontoossa markkinointimaailmassa vuosikymmenen ajan kentällä, ja monet olivat ensimmäisten joukossa, jotka kiinnittivät huomiota hänen katoamiseen. Yksi, Helena Purpose, kuvasi häntä Facebookissa “älykkäänä, lahjakkaana markkinoijana”, joka tuli toimeen vaikeimpienkin ihmisten kanssa.

“Joskus tapaat ihmisen, jolla on kaunis sielu, ja se paistaa läpi”, hän kirjoitti.

Toinen entinen työtoveri, Peter McCormack, jakoi kuvan illanviettosta 1980-luvun teemajuhlissa Ms Everardin kanssa. “Paskaa karaokessa, loistava kaikessa muussa”, hän kirjoitti Fb-viestiin.

“Asiakkaamme rakastivat häntä, tiimi rakasti häntä, kaikki rakastivat Sarahia”, hän kirjoitti. “Sillä hetkellä hän tuli elämäämme, hän teki siitä paremman.”

Rouva Morgan sanoi, että on ollut vaikea ymmärtää kansallista kohinaa, jonka hänen ystävänsä kuolema on aiheuttanut, mutta välitön rakkauden vuodatus oli ollut sydäntä lämmittävää.

“Jokaisella on Sarah elämässään”, hän sanoi kuvaillen älykkäiden, päättäväisten ja nöyrien naisten magneettisuutta. “Siksi on ollut niin jatkuvaa kipua ja raivoa, koska muut ihmiset tuntevat tuntevansa hänet tuntematta häntä ollenkaan.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *