Sarah Everardin ruumis löydetty Kaakkois-Englannista, Police Say

LONDON – Tällä viikolla metsäalueelta Kaakkois-Englannissa löydetty ruumis on tunnistettu Sarah Everardiksi, poliisi ilmoitti perjantaina päättäen epävarmuuden päivät viime viikolla Etelä-Lontoossa kadonneen 33-vuotiaan markkinointijohtajan kohtalosta. .

Hänen katoamisensa kosketti vuodatusta solidaarisuutta ja vihaa sukupuoliväkivaltaa vastaan ​​Britanniassa.

“Apukomissaari Nick Ephgrave on valitettavasti vahvistanut, että Kentin metsämaalta löydetty ruumis on tunnistettu Sarah Everardiksi”, Metropolitan Police sanoi Twitterissä. “Ajatuksemme ovat Sarahin perheen ja läheisten kanssa tällä vaikealla hetkellä.”

Poliisi pidätettiin tällä viikolla Kentissä, 80 mailia Lontoosta kaakkoon, ja hänet pidetään vangittuna epäiltynä sieppauksesta, murhasta ja erillisessä tapahtumassa siveettömästä altistumisesta.

Neiti Everard lähti ystävänsä talosta Claphamin kaupunginosassa 3. maaliskuuta klo 21.00 mennessä, ja hänet nähtiin viimeksi CCTV-kameralla kello 21.30 asuinalueella. Kotimatkan olisi pitänyt kestää noin 50 minuuttia.

Poliisi löysi Kentissä keskiviikkona ruumiinjäännökset toivoen, että neiti Everard löydettäisiin elossa.

“Sarah oli valoisa ja kaunis – upea tytär ja sisko”, hänen perheensä sanoi torstaina. “Hän oli ystävällinen ja huomaavainen, huolehtiva ja luotettava”, he lisäsivät ja kuvasivat häntä “loistavaksi esimerkiksi meille kaikille”.

Luotto…Metropolitan Police, Related Pressin kautta

Neiti Everardin katoaminen sai tuhannet naiset tällä viikolla kertomaan kokemuksistaan ​​pahoinpitelystä, häirinnästä julkisissa tiloissa ja kaduilla kävelemisestä pelossa.

Vaikka poliisiviranomaiset sanoivat tällä viikolla, että sieppaukset Lontoossa olivat harvinaisia, pormestari Sadiq Khan myönsi perjantaina, että Ison-Britannian pääkaupungin kadut eivät olleet riittävän turvallisia.

Työvoima-alan lainsäätäjä Jesse Phillips sanoi torstaina parlamentissa kansainvälistä naistenpäivää varten järjestetyssä vuosittaisessa keskustelussa, että naiset tappavat miehet hyväksyttiin osana jokapäiväistä elämää.

“Kuolleet naiset ovat useless yksi niistä asioista”, rouva Phillips sanoi aiemmin lukemalla nimiä naisista, jotka tapettiin kuluneen vuoden aikana, jolloin mies tuomittiin tai syytettiin asiassa. “Tapetut naiset eivät häviä harvinaisia, tapetut naiset ovat yleisiä.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *