Mitä opimme Meghanin ja Harryn haastattelusta

Useammin kuin kerran, sekä Harry että Meghan erottivat kuningattaren ja muun kuninkaallisen perheen. He kertoivat tarinoita vuorovaikutuksesta hänen kanssaan Lontoossa ollessaan ja vetäytyessään takaisin roolistaan ​​vanhempana kuninkaallisena. Muiden, erityisesti Williamin, keskusteluissa tapahtui kuitenkin tulkittavissa oleva sävymuutos. hänen vaimonsa Kate Middleton; ja Charles.

Tabloidikertomukset tulivat peräkkäin, Meghan sanoi: Diivan kaltaisesta käyttäytymisestä, siitä, kuinka hän oli kiusannut henkilökuntaansa, hänen oletetusta repeydestään vävynsä, Cambridgen herttuatar Kate, kanssa.

Ne eivät useless pitäneet paikkansa, Meghan sanoi, mutta kuninkaallinen perhe ei tehnyt mitään niiden korjaamiseksi.

Hän kertoi, että kuninkaallinen perhe oli ”valmis valehtelemaan suojellakseen muita perheenjäseniä, mutta he eivät halunneet kertoa totuutta suojellakseen minua ja mieheni”.

Eräässä erityisen resonanssissa esimerkissä hänen mukaansa tabloidit kertoivat kauan hänen häätensä jälkeen, että hän oli saanut Katen itkemään ennen runsasta tapahtumaa morsiusneiton pukeutumisesta, jota Katen tyttären oli tarkoitus käyttää. Itse asiassa Meghan sanoi, että Kate sai hänet itkemään.

Kate pyysi anteeksi ja lähetti hänelle kukkia, Meghan sanoi. Mutta kun tabloid raportit ilmestyivät, yksikään kuninkaallisen perheen jäsen ei pyrkinyt korjaamaan ennätystä.

“Puhun asioista, jotka ovat erittäin keinotekoisia ja merkityksettömiä”, Meghan sanoi. “Mutta kertomus Katen itkemisestä, luulen, oli mielestäni todellisen henkimurhan alku. Ja he tiesivät, ettei se ollut totta. ”

Hän lisäsi: “Ajattelin, että jos he eivät aio tappaa sellaisia ​​asioita, niin mitä aiomme tehdä?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *