Meghan sanoo elämän Oprah-haastattelussa kuninkaalliseksi itsemurhaksi

Ja silti siellä pariskunta istui mukavissa pajuissa olevissa ulkotuoleissa matalan pyöreän pöydän yli, kenties maan tunnetuimmalta televisio-isännältä. Winfreyn luettelo julkkishaastatteluista sisältää Michael Jackson, Barack Obama, Kim Kardashian ja Donald J. Trump – ja hän on tunnetaan pitävän vähän poikkeavana (Vuonna 1993 hän kysyi käyttämättömältä Mr.Jacksonilta, oliko hän neitsyt).

Meghan kuitenkin antoi haastattelulle mahdollisuuden saada takaisin oma kertomuksensa ajanjakson jälkeen, jolloin hän väitti, että maine vääristyi. hurja tabloidipuristin ruokki valheiden ruokavaliota mustasukkaisten palatsin tuomioistuinten edustajat.

Jopa Meghanin vaatekaapin valinta tuntui laskeneen sähkeellä viestin uudesta alusta. Hänen tyylikkään mustan mekonsa, jonka on suunnitellut Giorgio Armani, oli upea lootuskukka-muotoilu, jonka hänen henkilökuntansa mukaan symboloi herätystä ja haluaa elää. Hänellä oli myös timanttirannekoru, joka kuului kerran Dianalle.

Mutta pariskunnan pyrkimys elvyttää julkinen kuvansa ei jäänyt vastustamatta kotona. Lähetystä edeltävinä päivinä ilmestyi Meghanilla uusia väitteitä kiusattu henkilöstön jäsen, nuorempien avustajien vähentäminen kyyneliin ja kahden henkilökohtaisen avustajan ajaminen ulos palatsista. Meghan hylkäsi väitteet henkimurhana, kun taas Buckinghamin palatsi sanoi tutkivansa niitä.

“Meneillään on merkittävä taistelu kerronnan hallitsemisesta”, sanoi BBC: n entinen kuninkaallinen kirjeenvaihtaja Peter Hunt. “Mikä on vakiintunut tuomio, miksi Harry ja Meghan lähtivät kuninkaallisesta perheestä? Hyväksymmekö kaksi tuntia Oprahia vai uskommeko näitä syytöksiä kiusaamisesta? “

Brittiläisten tabloidien varhaiset otsikot viittasivat siihen, että Meghanin pommit kaikuisivat viikkojen ajan. “Halusin tappaa itseni”, sanoi otsikko The Each day Mail -sivustolla. “Tunsin itsemurhan”, sanoi otsikko The Sunssa.

Meghanilla ei ole pulaa puolustajista. Patrick J. Adams, näyttelijä, joka työskenteli hänen kanssaan televisiosarjassa “Puvut” kuvasi häntä Twitterissä viime viikolla “syvä moraalitaju ja kovaa työmoraalia”. Kuningas Adams sanoi, että kuninkaallinen perhe oli ”säädytöntä” mainostaakseen syytöksiä kiusaamisesta häntä vastaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *