New Yorkissa, kun ostajat siirtyivät verkkoon, Amazon jatkoi varastohankintaa.

Kun pandemia tarttui New Yorkiin, se aiheutti valtavaa nousua verkkokaupoissa. Myös jättiläinen verkkokauppa Amazon kävi ostoksilla.

Amazon on viettänyt pandemian New Yorkissa sijaitsevalla varasto-ostoksella ja laajentanut merkittävästi sen jalanjälkeä.

Se on tarttunut ainakin yhdeksään uuteen varastoon kaupunkiin, mukaan lukien Queensissa nouseva behemoth, joka on miljoona plus neliömetriä suurin New Yorkissa, ja tällä hetkellä sillä on vähintään 12 varastoa viidessä kaupunginosassa. Ja se on lisännyt yli kaksi tusinaa varastoja kaupunkia ympäröivissä lähiöissä.

Yhdelläkään muulla suurella kilpailijalla ei ole yhtä varastoa kaupungissa, ja Amazon on jättänyt suurimman osan pääkilpailijoistaan, kuten Walmart ja Goal, taakse.

“Amazonilla oli ihmisiä tekemässä sopimuksia”, sanoi Adam Gordon, jonka kiinteistöyhtiö Wildflower omistaa useita varastoja kaupungissa. “Ja he kilpailivat.”

New York Metropolis on Yhdysvaltojen suurin ja kannattavin markkina-alue. Tämä auttaa selittämään yrityksen laajentumisen useless kaksi vuotta sen jälkeen, kun se on jyrkästi kaventanut rakennussuunnitelmiaan loistava uusi päämaja Lengthy Island Cityssä, Queensissä.

New Yorkissa on noin 128 miljoonaa neliömetriä teollisuustilaa, huomattavasti vähemmän kuin monissa pienemmissä kaupungeissa (puhumattakaan kapeista kaduista ja julmasta pysäköinnin puutteesta).

Monet paketit tulevat New Yorkiin New Jerseystä ja Pennsylvaniasta, missä on tilaa rakentaa isompia ja halvempia varastoja. Viime vuonna Amazon on lisännyt 14 uutta varastoa New Jerseyssä ja Lengthy Islandilla, yhteensä yli seitsemän miljoonaa neliömetriä.

Mutta varastoiminen kaupungissa on kustannustehokkaampaa ja voi leikata noin 20 prosenttia toimituskulut verrattuna New Jerseystä peräisin oleviin toimituksiin. Entire Meals -yrityksen omistava Amazon on myös käyttänyt ruokakauppoja verkkotilaustensa täyttämiseen. Työntekijät ylittävät usein myymälän asiakkaita.

Noin 2,four miljoonaa pakettia toimitetaan New Yorkissa päivittäin, melkein puoli miljoonaa enemmän kuin ennen pandemiaa, ja kaupunkitiedot osoittavat, että 80 prosenttia toimituksista tapahtuu kotitalousasiakkaille, kun 40 prosenttia ennen tautipesäkettä.

“Olemme innoissamme voidessamme jatkaa investointeja New Yorkin osavaltioon lisäämällä uusia jakelupisteitä”, sanoi Amazonin tiedottaja Deborah Bass ja lisäsi, että yhtiön tavoitteena oli “tulla osaksi New Yorkin kangasta omaksumalla ihmiset , yhteisön tarpeet ja henki. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *