Australian Netflixin, Amazonin ja Stanin parhaat elokuvat ja TV-ohjelmat maaliskuussa

Joka kuukausi suoratoistopalvelut Australiassa lisäävät uuden erän elokuvia ja TV-ohjelmia kirjastoonsa. Tässä ovat valintamme maaliskuussa.

1. MAALISKUUTA

Ohjaaja Emmett Malloy hyödyntää runsaasti harvinaisia ​​kotivideoita ja syvällisiä haastatteluja tässä paljastavassa dokumenttielokuvassa ja löytää uusia näkökulmia räppäri Christopher Wallaceen (alias Biggie Smalls ja Infamous BIG). ”Biggie: Minulla on tarina kertoa” omistaa suuren osan juoksuaikastaan ​​Wallacen teini-ikäisille Brooklynissa, missä hän ansaitsi rahaa crack-jälleenmyyjänä hioessaan musiikkityyliään. Malloy ei keskity yhtä paljon Wallacen traagiseen murhaan paitsi lukuun ottamatta hänen tarinaansa kuin tapaustutkimus hukkaan menneisyydessä.

MAALISKUU 3

Toisin kuin Nuorten aikuisten romaanin tyypillinen Netflix-sovitus, elokuva ”Moxie” ei koske niinkään suhteita ja romansseja (vaikka molempia onkin paljon) kuin lukiolaisista tytöistä, jotka seisovat itsensä puolesta. Jennifer Mathieun kirjan perusteella Moxie tähdittää Amy Poehlerin (joka myös ohjasi) Vivianin (Hadley Robinson) eronneeksi äidiksi, joka huomaa äitinsä olevan feministinen punkrokkari 90-luvulla. Turhautunut seksistisistä miespuolisista ikäisistä, Vivian kanavoi äitinsä hengen ja aloittaa nimettömän kirjoitetun lehden toivoen vallankumouksen aloittamisen.

5. MAALISKUU

Tässä kummallisessa ja viehättävässä lasten esityksessä joukko nuoria Angelenosia tutkii paranormaalia toimintaa ympäri kaupunkia haastattelemalla ystävällisiä haamuja ja ihmisiä, joita he ahdistavat. Jaksot eivät ole aivan juonivetoisia; he ovat enemmän kuin minidokumentteja, jotka opettavat lapsille LA: n lähiöiden historiaa ja asukkaita. Animaatiofanien tulisi huomata, että sarjan on luonut Elizabeth Ito, joka on aiemmin työskennellyt elokuvien “Phineas and Ferb” ja “Journey Time” parissa. Täällä hän on keksinyt jotain visuaalisesti silmiinpistävää, yhdistämällä yksinkertaistetut hahmot valokuvattuihin taustoihin.

12. MAALISKUU

Edistyneiden geenitestien aikakaudellamme DNA voi paljastaa kaiken ihmisten syntyperistä heidän rikolliseen syyllisyyteen. Mutta voiko se yhdistää sielunkumppaneita? Tämän kysymyksen esitti John Marrs -romaani “Yksi”, jonka kirjailija-tuottaja Howard Overman on nyt mukauttanut tv-sarjaan. Esityksessä on useita toisiinsa sidottuja tarinarivejä, jotka seuraavat sekä DNA-yhteensopivan treffipalvelun toimitusjohtajan ongelmia että ongelmia, joita hänen asiakkaansa kohtaavat, kun he oppivat tuntemaan tieteellisesti määritellyt todelliset rakkautensa.

17. MAALISKUU

Dokumenttielokuvantekijän Chris Smithin pitäisi olla Netflix-tilaajien tuntema “Fyren” ohjaajana, joka on kiehtova paljastus pahamaineisen musiikkifestivaalin pieleen menneestä. Smith kiinnittää nyt huomionsa toiseen tarinaan hubrisista ja etuoikeuksista ”Operation Varsity Blues” -tutkimuksella. Tutkimus vuoden 2019 skandaalista, jossa useat varakkaat amerikkalaiset tarttuivat yrittämään ostaa lapsensa tien eliittikorkeakouluihin. Dokumentti kertoo järjestelmän mutterit ja pultit, joihin osallistui kalliita opettajia, huijausta tentteihin ja lahjoa yliopiston henkilökuntaa.

26. MAALISKUU

Sir Arthur Conan Doylen Sherlock Holmesin mytologia saa radikaalin uudelleenkäsittelyn tässä rikossarjassa, joka keskittyy kadun suuntaisten nuorten jengiin, joka tunnetaan nimellä “Baker Road Irregulars”. Tom Bidwellin luoma “Epäsäännölliset” kuvittelee Holmesin saagan kunnioittamatonta versiota, jossa etsivä pysyy jatkuvassa huumausaineiden sumussa, kun taas hänen maineikkaat avustajansa ratkaisevat kaiken salaisuuden. Bidwell lisää tarinaan myös joitain yliluonnollisia elementtejä.

Saapuvat myös: “Murha mormonien joukossa” (3. maaliskuuta), “Tyynenmeren alue: Musta” (4. maaliskuuta), “Sentinelle” (5. maaliskuuta), “Bombay Rose” (8. maaliskuuta), “Asuntolaiva” (9. maaliskuuta), ” Jälleenmyyjä ”(10. maaliskuuta),“ Final Likelihood U: Basketball ”(10. maaliskuuta),“ Avioliitto tai kiinnelaina ”(10. maaliskuuta),“ Paper Lives ”(12. maaliskuuta),“ Sure Day ”(12. maaliskuuta)“ The Misplaced Pirate Valtakunta ”(15. maaliskuuta),„ Zero Chill ”(15. maaliskuuta),„ RebellComedy: Straight Outta the Zoo ”(16. maaliskuuta),„ Vohvelit + Mochi ”(16. maaliskuuta), 17), “Nate Bargatze: Suurin keskimääräinen amerikkalainen” (18. maaliskuuta), “Nation Consolation” (19. maaliskuuta), “Sky Rojo” (19. maaliskuuta), “Navillera” (22. maaliskuuta), “Kuka tappoi Saran?” (24. maaliskuuta), “Unhealthy Journey” (26. maaliskuuta), “Nailed It!: Double Hassle” (26. maaliskuuta), “A Week Away” (26. maaliskuuta).

MAALISKUU 2

Katie Discovered kirjoitti ja ohjasi tämän elokuvan kahden teini-ikäisen tytön siteestä, jotka löytävät toisensa oikeassa ollessaan emotionaalisen kypsymiskynnyksellä ja jumissa rakkauden ja ystävyyden välillä. Suorittaneet nuoret australialaiset näyttelijät Markella Kavenagh ja Maiah Stewardson näyttelevät Claudiaa ja Gracea, jotka yrittävät pitää suhteensa piilossa ahdistuneilta aikuisilta ja uteliailta kysymyksiltä mahdollisimman kauan. Silmiinpistävän visuaalisen tyylinsä ja rikkaiden esitystensä avulla ”Ensimmäinen kesäni” vangitsee murrosiän kauniin haurauden.

MAALISKUU 4

Elisabeth Moss esittää syrjäyttävää kirjailija Shirley Jacksonia häiritsevässä ja liikuttavassa jaksodraamassa “Shirley”. Tarina kerrotaan suurelta osin nuoren tiedekunnan vaimon nimeltä Rose (Odessa Younger) näkökulmasta, josta tulee ahdistavan ja masentavan Jacksonin avustaja ja luottaja, ja kirjailijan kyynisyys on hitaasti tulvillaan. Ohjaaja Josephine Decker ja käsikirjoittaja Sarah Gubbins mukauttavat Susan Scarf Merrell -romaanin, joka on enimmäkseen fiktiivinen, mutta Jacksonin elämä ja työ vaikuttavat voimakkaasti – vangitsemalla hänen hapan, sielukas otteensa ihmisen heikkouteen.

9. MAALISKUU

Kauan odotettu “Invoice & Ted” -sarjan kolmas elokuva kokoontuu Keanu Reevesin ja Alex Winterin joukkoon ensimmäistä kertaa vuoden 1991 jälkeen. ”Face the Music” -elokuvassa pojista on kasvanut keski-ikäisiä miehiä, mutta uskovat silti, että he jonain päivänä muuttavat maailmaa rock ‘n’ rollin kautta. Kun he kuulevat todellisuuden tuhoutuvan, elleivät he pääse heti yhteen, Invoice ja Ted (ja heidän tyttärensä, Thea ja Billie) kohtaavat toisen aikajanan seikkailun joidenkin ihmiskunnan suurimpien muusikoiden avulla.

10. MAALISKUU

Amy Seimetzin kirjoittama ja ohjaama tämä taiteellinen kauhuelokuva lähestyy epätavallista lähestymistapaa post-apokalyptiseen tarinaan, joka dramatisoi kaiken loppua julistavat pelottavat ennakkoluulot. Kate Lyn Shell esittelee tavallista naista, joka tulee vakuuttuneeksi siitä, että hän elää viimeisen päivänsä maan päällä. Hänen outo käyttäytymisensä osoittautuu tarttuvaksi, siirtymällä ystävältä ystävälle, jättäen heidät joko tuhoutuneeksi, levottomaksi tai omituisen rauhalliseksi. “Hän kuolee huomenna” on unen laatu, mutta se on huolestuttavan realistinen.

14. MAALISKUU

Energisessä toimintakomediassa “Paroni To’an legenda” Uli Latukefu soittaa Tritanin uusiseelantilaista Fritziä, joka löysi omaisuutensa Australiasta, mutta on palannut kotiin puolustamaan perheensä perintöä. Elokuvan otsikko viittaa Fritzin isään: entinen painija, joka toimi myös naapurustonsa epävirallisena suojelijana. Kun gangsterit alkavat kiusata paikallisia, Fritzin on opittava taistelun perusteet voidakseen viimeistellä isänsä aloittaman työn.

19. MAALISKUU

Jännittävän rikosdraaman ”Pelastakaa minut” jatkoa brittiläinen näyttelijä Lennie James palaa itselleen kirjoittamaansa rooliin näyttelemällä Nelly-nimistä onnettomia poikia, jolla on tapana syyttää rikoksista, joita hän ei tehnyt. “Save Me Too” nousee noin vuoden kuluttua ensimmäisen sarjan tapahtumista ja näkee Nellyn sitovan vanhojen mysteerien löyhiä päitä samalla yrittäessään todistaa olevansa syytön murhasta. Osa menettelytavasta ja osittain luonnoksesta James kaivaa syvälle itsepäisen individualistin sieluun.

29. MAALISKUU

Tämän Bostonissa asetetun rikossarjan ensimmäinen kausi kertoi täydellisen tarinan kunnianhimoisesta asianajajasta (Aldis Hodge) ja korruptoituneesta FBI: n edustajasta (Kevin Bacon), jotka työskentelivät vastahakoisesti yhdessä ja liikkuvat paikallisen politiikan epävarmoissa vesissä paikallisen jengin kaatamiseksi. 1990-luvun alussa. Kaudella 2 molemmat lakimiehet ovat palanneet kilpailijoiksi, mutta heidän polunsa risteävät jälleen, kun huumeiden vaivaama asuntohanke puhkeaa ongelmia. Vaikka näyttely pidetään lähes 30 vuotta sitten, sen esiin nostamat kysymykset – poliisitoiminnasta, rotusuhteista ja institutionaalisesta mädäntymisestä – ovat edelleen ajankohtaisia.

Saapuvat myös: “Affair”, 5. kausi (1. maaliskuuta), “The Handmaid’s Story”, 3. kausi (1. maaliskuuta), “Sick of It”, 2. kausi (2. maaliskuuta), “Secret Safari: Into the Wild” (3. maaliskuuta), “Bethany” Hamilton: pysäyttämätön ”(4. maaliskuuta),“ Varisten murha ”(4. maaliskuuta),“ Manhunt: Lethal Video games ”(5. maaliskuuta),“ Bloods ”(11. maaliskuuta),“ Cryptid ”(11. maaliskuuta),“ Mustat kädet ” ”Kausi 1 (17. maaliskuuta),“ Lähellä vihollista ”, kausi 1 (18. maaliskuuta),” Katoaminen ”(18. maaliskuuta),“ Turvallinen talo ”, 1. ja 2. kausi (25. maaliskuuta),“ Mustan ja sinisen välillä ”( 26. maaliskuuta), “Outback” (29. maaliskuuta).

5. MAALISKUU

Eddie Murphy ja Arsenio Corridor toistavat roolinsa vuoden 1988 hittikomediassa ”Coming to America” tässä jatko-osassa, joka kertoo tarinan afrikkalaisesta hallitsijasta ja hänen luotettavasta avustajastaan ​​vuosikymmeniä myöhemmin. Alkuperäisen tavoin “Coming 2 America” ​​on täynnä koomisia tilanteita, jotka antavat Murphylle ja Hallille mahdollisuuden pelata useita rooleja, jotka levittävät mustaa kulttuuria sisäpiiriläisten ja ulkopuolisten näkökulmasta. Elokuvassa esiintyy myös erittäin hauskoja sarjakuvia – kuten Leslie Jones ja Tracy Morgan – jotka ovat seuranneet Murphyn ja Hallin jalanjälkiä.

26. MAALISKUU

Supersankarisarja ”Invincible” näyttää viehättävältä retro-tyyliseltä, kuin jotain, joka olisi ollut televisiossa 1990-luvulla. Mutta sarjassa on paljon enemmän aikuisten tunnelmaa kuin “X-Males” ja “Superman”. Robert Kirkmanin (joka myös kehitti ”The Strolling Useless”) kirjoittaman pitkäkestoisen sarjakuvan perusteella “Invincible” on Steven Yeun ilmaissut kuuluisan supersankarin teini-ikäisen pojan, joka on värväytynyt maailman pelastamiseen liittyviin taisteluihin melkein pian kun hän alkaa kehittää omia supervoimia. Sarjakuvan tavoin present on nopeatempoinen, värikäs ja älykäs – ja myös uskomattoman väkivaltainen ja järkyttävän verinen.

Saapuvat myös: “Rehellinen varas” (12. maaliskuuta), “Merkkien tekeminen” (12. maaliskuuta), “Sanat kylpyhuoneen seinillä” (19. maaliskuuta), “La Templanza (Winery)” (26. maaliskuuta).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *