T Journal Australia Avataan maaliskuussa

Australian kirje on Australian toimistomme viikoittainen uutiskirje. Kirjaudu saada se sähköpostitse.

Siitä lähtien, kun avasimme Sydneyn toimiston vuonna 2017, Australian New York Occasions -lehden lukijat ovat pyytäneet painettua painosta – jotain, mitä he voivat pitää ja koskettaa, jotain laitettavaksi sohvapöytiin tai viedä kahvilaan. Pian he saavat siitä model. Ei painopaperia, ei vielä, mutta T-lehti.

Vuodesta 2004 lähtien The New York Occasions on julkaissut kiiltävän lehden T, joka kattaa muodin, suunnittelun, kulttuurin, matkustamisen, taiteen, viihteen ja kauneuden. Sen lukijakunta on nyt 1,5 miljoonaa ihmistä Yhdysvalloissa ja 510 000 ihmistä kansainvälisesti. Ensi kuussa Australia saa oman versionsa T: stä, ja se liittyy kasvavaan ryhmään lisensoituja painoksia, joihin kuuluvat Kiina, Japani, Singapore, Qatar ja nyt T Australia.

Katarina Kroslakova, joka oli aiemmin Australian Monetary Assessment’s Life & Leisure and Luxurious -lehtien toimittaja, toimii T Australian toimittajana ja kustantajana. Hän päätti ottaa tämän osittain, koska Australiassa on yksi The New York Timesin suurimmista yleisöistä Yhdysvaltojen ulkopuolella.

“Olemme tietoinen joukko, olemme riippuvaisia ​​laitteistamme ja kiinnitämme suurta mielenkiintoa ympäröivään maailmaan”, hän sanoi. ”Rakastamme tietoa, keskustelua, mielipiteitä, uutisia, trendejä. Ja varsinkin nyt, maailmanlaajuinen eristyneisyytemme tekee meistä vieläkin nälkäisempiä laadukkaasta globaalista sisällöstä, joten T Australia pyrkii täyttämään tämän aukon. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *