Mitä Navalny odottaa Venäjän julmassa rikossiirtojärjestelmässä

Loput kuuluvat laajaan luokkaan, jota kutsutaan yksinkertaisesti “miehiksi”, jotka suostuvat jengijohtajiin, pidättäytyvät yhteistyöstä vartijoiden kanssa ja välttävät väärinkäytöksiä, joita kärsimysjärjestyksen pohjalla olevat kärsivät. Rituaalijärjestelmä pitää hierarkian ennallaan. Esimerkiksi miehet eivät koskaan jaa hopeaesineitä heikentyneiden kanssa.

Jotkut entiset poliittiset vangit löytävät paikan järjestelmästä. Herra Margolin, joka oli vangittu vuonna 2014 roolistaan ​​hallitusten vastaisissa mielenosoituksissa hän sanoi onnistuneesti pyytäneensä apua rikollisilta “viranomaisilta” puolustautuakseen aggressiivisilta vangeilta. Apua oli tulossa hänen mukaansa osittain siksi, että hänet tuomittiin poliisin hyökkäyksestä mielenosoituksessa.

“Se oli erittäin arvostettu”, hän sanoi.

Oleg G.Sentsov, ukrainalainen elokuvantekijä, joka palveli viisi vuotta venäläisissä vankiloissa ja Siperian rangaistuslautakunnassa ennen kuin hänet vapautettiin vankien vaihdossa Ukrainan kanssa, sanoi puhelinhaastattelussa, että korkean turvallisuuden vankileirin vangit, enimmäkseen murhaajat, kunnioittivat häntä.

“He eivät olleet psykoosia”, herra Sentsov sanoi tappajista, joiden joukossa hän nukkui. Suurin osa joutui perheväkivaltaan. “He juoppivat ehkä ja tappoivat vaimonsa kirveillä. Mutta vankilassa se on erilaista. Se nähdään eri tavalla. ”

Herra Navalny teki hänen mukaansa kaikki hyvin, koska “hän on rohkea”, hän lisäsi. “Minulla ei ollut ongelmia vankien kanssa, enkä usko, että hän myöskään.”

Mikhail B.Kodorkovsky, entinen öljymagnaatti ja aikoinaan Venäjän rikkain mies, joka palveli vuosikymmenen vankilassa rahoitettuaan poliittisen opposition, puukotti kasvot kotitekoisella veitsellä. Hän sai useless pienen haavan. Hyökkääjä kertoi yrittäneensä pistää silmänsä.

Siitä huolimatta herra Hodorkovsky sanoi puhelinhaastattelussa, että vangit eivät yleensä olleet vihamielisiä häntä kohtaan poliittisena vankina, ja jotkut sanoivat: “Olet totuuden puolesta.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *