Bidenin toimeenpanomääräykset: Presidentti allekirjoittaa three palauttavaa Trumpin maahanmuuttoohjelmaa

Konservatiiviset aktivistit ajattelivat herra Bidenin toimeenpanomääräyksiä ja herra Mayorkasin vahvistusta sanoen, että presidentti noudattaa politiikkaa, joka heikentää rajaturvallisuutta ja maksaa amerikkalaisille työpaikkoja.

“Hylkäämällä terveen järjen turvapaikkapolitiikat ja lisäämällä rasitettua sosiaalisen turvaverkkomme taakkaa nämä tilaukset vievät työpaikkoja työpaikoilta kamppailevilta amerikkalaisilta”, kertoo Heritage Actionin pääjohtaja Jessica Anderson.

Mutta tilaukset tekevät vähän enemmän lyhyellä aikavälillä kuin hallituksen tilaukset. Kaksi heistä tilaa uudelleentarkastelun herra Trumpin maahanmuuttopolitiikasta, joka rajoitti turvapaikkaa, lopetti ulkomaiden rahoituksen, vaikeutti vihreiden korttien saamista tai kansalaisuutta ja hidasti laillista maahanmuuttoa Yhdysvaltoihin. Kolmas perustaa työryhmän, jota johtaa Mayorkas, tunnistamaan rajalla erotetut perheet.

Suurimmaksi osaksi tilaukset eivät käännä välittömästi Trumpin politiikkaa. Yksi käsky ohjasi sisäisen turvallisuuden sihteeriä “lopettamaan viipymättä” kaksi viime vuonna perustettua ohjelmaa, joiden avulla maahanmuuttajat karkotettiin nopeasti.

Herra Biden määräsi ulkoministeriön harkitsemaan myös sellaisten sopimusten keskeyttämistä, joiden avulla Yhdysvallat voi karkottaa maahanmuuttajat nopeasti lounaisrajalla Keski-Amerikkaan saadakseen suojaa. El Salvadorin, Guatemalan ja Hondurasin kanssa tehdyt sopimukset korvattaisiin “yhteistyö” -sopimuksilla tilauksen mukaan.

Tarkastelut ja työryhmä voivat viime kädessä avata uusia laillisen maahanmuuton kanavia, laajentaa mahdollisuutta saada väkivaltaa pakenevilta maahanmuuttajilta turvapaikka, lopettaa Trump-ohjelma, joka pakottaa maahanmuuttajat odottamaan Meksikossa ja korjaamaan täysin Mr. Trumpin nollatoleranssin aiheuttamat vahingot. ”Politiikka, joka johti perheiden eroihin rajalla.

Mutta herra Bidenin ylitiedottaja sanoi tiistaina, että se vie aikaa.

“Osa ponnistuksistamme”, Valkoisen talon lehdistösihteeri Jen Psaki sanoi. “Tarkoituksemme on arvioida vahingot, jotka aikaisemman hallinnon toteuttama politiikka on aiheuttanut. Haluamme toimia nopeasti, haluamme toimia nopeasti, mutta meidän on myös varmistettava, että teemme sen strategisen poliittisen prosessin kautta. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *