Netflixin, Amazonin ja Stanin parhaat elokuvat ja TV-ohjelmat Australiassa helmikuussa

19. HELMIKUU

Älä etsi sympaattisia hahmoja J Blakesonin ”I Care a Lot” -musta-koomisessa neo-noir-elokuvassa, jossa kaksi outoa karismaattista virinaa yrittää ohittaa toisiaan. Rosamund Pike soittaa korkealuokkaista kouraa, joka hyödyntää vanhustenhoitoalan systeemisiä puutteita ansaitsemaan rahaa avuttomasta. Peter Dinklage esittelee oletetulla nimellä elävää huumekuninkaasta, joka voi paljastaa itsensä, kun hänen äitinsä (Dianne Wiest) tarttuu huijaukseen. Kuten Blakesonin viihdyttävän ikävä vuonna 2009 esittämä debyyttielokuva ”Alice Creedin katoaminen”, tämä on hyvin toimiva ja mutkainen elokuva, joka on tehty yleisölle, joka nauttii näkemästä älykkäitä ihmisiä häpeämättömän kauheilta.

23. HELMIKUU

Tämä dokumentti legendaarisesta brasilialaisesta jalkapalloilijasta Edson Arantes do Nascimentosta, joka tunnetaan nimellä Pelé, keskittyy pääasiassa hänen neljään esiintymiseensä maailmancupissa vuosina 1958–1970. Näiden vuosien välillä hänestä tuli tuntematon teini köyhältä São Paulon naapurustolta tullakseen yleisesti tunnustettu kaikkien aikojen parhaaksi. Pelé-ohjaajilla Ben Nicholasilla ja David Tryhornilla on runsaasti jännittävää kuvamateriaalia toiminnassa olevasta miehestä, mutta heidän elokuvansa kertoo yhtä paljon siitä, kuinka Brasilia ja maailma muuttuivat 1960-luvulla.

24. helmikuuta

“Gilmore Women” -fanien pitäisi löytää paljon pidettävää draamasta “Ginny & Georgia”, draamasta varhain kypsästä teini-ikäisestä tytöstä (Antonia Gentry) ja hänen vapaamielisemmästä ja libertiinisemmästä äidistään (Brianne Howey), jotka molemmat sopeutuvat uusi elämä viehättävässä New England -kaupungissa. “Gilmore Women” -aloitteen kääntämisessä – missä äiti syntyi etuoikeudesta ja pakeni sitten keskiluokan olemassaoloon – “Ginny & Georgiassa” perhe on nähnyt vaikeita aikoja ja pyrkii nyt parempaan. Esityksen ytimenä on edelleen voimakas tahtoisen vanhemman ja hänen yhtä itsepäinen lapsensa välinen usein epävakaa suhde.

Saapuvat myös: “Tiffany Haddish esittelee: he ovat valmiita” 2. kausi (2. helmikuuta), “Musta ranta” (3. helmikuuta), “Hache”, 2. kausi (5. helmikuuta), “Näkymätön kaupunki” (5. helmikuuta), “Viimeinen paradiso” (helmikuu). 5), “Pienet suuret naiset” (5. helmikuuta), “Avaruuden lakaisukoneet” (5. helmikuuta), “Kaatu alas, nouse ylös” (5. helmikuuta), “Rikospaikat: Katoaminen Cecil-hotellissa” (10. helmikuuta), “Heidin ja Cokemanin epäonnistumiset” (10. helmikuuta), “Capitani” (11. helmikuuta), “Punainen piste” (11. helmikuuta), “Neliön rakkaus” (11. helmikuuta), “Bernardien hautajaiset” (12. helmikuuta), “Nadiya Bakes” (12. helmikuuta), “Xicon matka” (12. helmikuuta), “Hei, minä!” (15. helmikuuta), “Silmiensä takana” (17. helmikuuta), “Tribes of Europa” (19. helmikuuta), “2067” (19. helmikuuta), “Luokkatovereiden miinus” (20. helmikuuta), “Korkean tason hyökkäys” (helmikuu). 25), ”Bigfoot-perhe” (26. helmikuuta), “Aallon vangitsema” (26. helmikuuta), “Hullua hänestä” (26. helmikuuta).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *