He parveilevat Amerikkaan tekemään omaisuutta videopelejä pelaamalla

Ja palkat kasvavat Pohjois-Amerikassa. Joukkueen alkuviisiossa olevan pelaajan keskiarvo on noussut 460 000 dollariin 300 000 dollarista vuodesta 2018, herra Greeley sanoi. Yhdysvaltain eniten palkatut pelaajat, herra Wolf sanoi, saattavat tehdä jopa 500 000 dollaria enemmän kuin heidän eliittikollegansa Etelä-Korean kaltaisessa maassa.

Monia League Championship -sarjan 10 joukkuetta tukevat miljardöörit, jotka omistavat myös perinteisiä yhdysvaltalaisia ​​urheilutiimejä. Mutta urheilusta ei ole vielä tullut käteislehmää. Päästäessä League of Legends -ryhmään joukkueiden oli maksettava Riotille 10–13 miljoonaa dollaria.

Riot kieltäytyi sanomasta, kuinka paljon se ansaitsi League of Legendsista, ja analyytikot eivät usko, että se hyötyisi suoraan e-urheilusta. Tutkimusyritys SuperData arvioi, että peli itsessään toi viime vuonna yli 1,eight miljardia dollaria tuloja.

Useless muutaman korttelin päässä Riotin pääkonttorista Los Angelesin länsipuolella – missä yleensä pelataan otteluita – on Sawtelle Boulevard, jossa e-urheilun tähdet käyvät usein ramen-ravintoloissa ja boba-kaupoissa. Korealaiset elinsiirrot viettävät usein viikonloppunsa Koreatownissa, josta he löytävät ruokaa, joka muistuttaa heitä kodista, kertoi e-urheilun maahanmuuttoasianajaja Genie Doi.

Työ- ja yksityiselämän tasapaino Yhdysvalloissa on toinen vetovoima pelaajille, jotka ovat kyllästyneitä asettamaan 18 tunnin harjoituspäiviä ja jopa kehittämään ranteita, kertoi Etelä-Koreassa syntynyt League of Legends -pelaaja Kang Jun-hyeok, joka on nyt joukkue. Liquidin valmentaja. Vaikka Etelä-Korea ja Kiina ovat edistyneet viime vuosina, hän sanoi, että kulttuuri on “kovaa työtä, jauhamista, kunnes romahdat”, Mr. Kang, 31, sanoi.

Pohjois-Amerikan joukkueet antavat nämä edut mahdollisille pelaajille, kun he harjoittavat herkkä seurustelua houkutellakseen parhaita vapaita agentteja ennen kuin muut joukkueet tekevät. Kun pelaaja päättää allekirjoittaa sopimuksen, neiti Doi auttaa tiimiä hakemaan viisumia, jonka hänen mukaansa myönnettiin yleensä epätavallisesta ammatista huolimatta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *