Intian maanviljelijät ja Modi punnitsevat vaihtoehtoja New Delhin törmäyksen jälkeen

Merkkinä siitä, että herra Modin hallitus punnitsi seuraavia liikkeitä, pääministeri ja hänen tärkein poliittinen luutnantti, Delhin poliisia valvova sisäministeri Amit Shah, vaihtoivat keskiviikkona täydellisesti.

Tunnelma keskiviikkona Ghazipurissa, yhdessä tärkeimmistä protestileireistä, oli vaimea, mutta silti päättäväinen. Monet mielenosoittajat, viikkoina poissa perheistään, palasivat päivittäisiin rytmeihin rönsyilevät ja monimutkaiset telttakaupungit ovat kehittäneet – tee teetä, paistaa välipaloja ruokkiakseen tuhansia ihmisiä ja pesee vaatteita välipaloissa.

“Emme palaa takaisin – sitä ei ole geneettisessä koodissamme”, sanoi Ringhu Yaspal (32), joka auttoi mielenosoittajien pyykinpesussa. ”Maatalous on muuttunut hitaaksi myrkyksi. On parempi kuolla taistelussa täällä. “

Lavalle mielenosoittajien keskuudessa puhuja toisensa jälkeen yritti koota heitä jatkaakseen taistelua.

“Meidän ei pitäisi antaa viestiä siitä, että olemme väsyneitä, että menemme kotiin”, Uttarkandin tilan johtaja Jagtar Singh Bajwa kertoi pari sadalle kuuntelijalle. “Aloitamme alusta tänään täysin yksimielisesti.”

Herra Bajwa ja muut kävelivät hienoa linjaa tukemalla marssin väkivaltaisimmille alueille päätyneitä ja vaatiessa väkivallattomuuden ja järjestyksen polkua.

“Yksi maanviljelijä kärsi marttyyrista eilen, ja hän on marttyyri taistelussa, joka koskee ihmisten pelastamista, maan pelastamista”, sanoi toinen puhuja, DP Singh. “Tapa kunnioittaa hänen muistojaan on karsia hallitsemattomat elementit, jotta ne eivät salli heidän häiritä tätä levottomuutta.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *