Päiväkirja Sow, senegalilainen opiskelija, joka puuttuu Pariisista, sanotaan löytävän

PARIISI – Senegalista peräisin olevan tähtiopiskelijan, joka kadonnut sanattomasti Pariisissa aiemmin tässä kuussa aiheuttaen huolen vuodon, sanotaan ilmestyneen, mutta hänen katoamisensa ympäröivä mysteeri on syvempi kuin koskaan.

Senegalilaisten virkamiesten mukaan Ranskassa opiskelija Diary Sow on löydetty ”terveeltä ja terveeltä”. Senegalin hallituksen ministeri julkaisi omaksi kuvailunsa anteeksipyyntökirjeen, jossa Sow sanoi olevansa kadonnut omasta aloitteestaan.

Mutta opiskelijaa ei ole vielä nähty julkisesti. Ja ranskalaiset syyttäjät – jotka olivat aloittaneet tutkimuksen, mutta joiden ilmoitettiin tukeutuvan väärän pelin selitykseen – kieltäytyivät kommentoimasta.

Neiti Sowin perheestä Senegalissa he sanoivat, etteivät he yksinkertaisesti tiedä mitä ajatella. Heidän on vielä kuultava nuorta naista Ibrahima Sowin setän mukaan.

Rouva Sowin katoaminen, 20, sai laajaa huomiota Senegalissa, jossa presidentti kuvaili häntä kerran “koko kansan ylpeydeksi”, ja Ranskassa, jossa hän opiskeli yhdessä maan arvostetuimmista kouluista.

Mutta maanantaina Senegalin konsulaatti Pariisissa sanoi lausunnossaan olevansa vahingoittumaton ja seurassaan Serigne Mbaye Thiamin, Senegalin ministerin, jota virkamiehet kuvailivat hänen “eduskuntansa” tai huoltajansa.

“Senegalin diplomaatti- ja konsuliviranomaiset Ranskassa kiittävät Ranskan hallitusta tehokkaasta avusta sekä koko Ranskan Senegalin yhteisöä, erityisesti sen opiskelijoita, heidän mobilisoinnistaan”, lausunnossa todetaan.

Viime viikolla, herra Thiam lähetti otteita rouva Sowille osoitetusta kirjeestä Twitterissä ja sanoi, että hän oli ollut yhteydessä häneen useita päiviä. Mutta kirje herätti melkein yhtä monta kysymystä kuin se vastasi.

“Ne, jotka etsivät järkevää selitystä teolleni, ovat pettyneitä, koska niitä ei ole”, rouva Sow kirjoitti herra Thiamin mukaan, vaikka kirjeessä viitattiin myös siihen, mitä hän kutsui “syväksi pyrkimykseksi”.

Senegalin opiskelijana Sow tuli ensimmäiseksi lukiokilpailuissa. Hän tapasi presidentin. Hän voitti stipendin opiskelemaan Pariisin eliittikoulussa Lycée Louis-le-Grand, joka avaa oven Ranskan parhaisiin liike-, tiede- ja tekniikan kouluihin. Hän julkaisi novelli ja hänellä oli seuraaja sosiaalisessa mediassa.

Joten kun Ms Sow ilmoitettiin kadonneeksi, se tuli isku sekä niille, jotka tunsivat hänet, että niille, jotka olivat ihailleet häntä etäisyydeltä, hänen Länsi-Afrikan kansakunnassaan ja Ranskassa. Kun hän ei ilmestynyt luokkiin talviloman jälkeen, hänen koulunsa herätti hälytyksen Pariisin Senegalin viranomaisille, jotka ilmoittivat asiasta poliisille.

Kirjeessä, jonka oletetaan olevan rouva Sow, hän sanoo lähtevänsä, koska hänen täytyi pitää “pieni tauko saadakseen henkeni takaisin”. Hän sanoi olevansa “hirvittävän, syvästi pahoillani” aiheuttamastaan ​​tuskasta ja vihjasi, että hän palaa Pariisiin ja kouluun.

“Toisin kuin ihmiset näyttävät ajattelevan, en luovu elämästä, jolla oli aiemmin”, hän kirjoitti.

Kirjeä ei voitu tarkistaa itsenäisesti, mutta viesti Twitterissä viime viikolla Senegalin konsulaatti ilmoitti, että sen tutkimukset tukivat osan herra Thiamin tilistä: että Sow oli lähtenyt vapaaehtoisesti ja että hän oli terve ja turvallinen. Senegalin suurlähetystö Pariisissa sanoi saman.

Aurelien Breeden raportoitu Pariisista, ja Ruth Maclean Dakarista, Senegalista. Mady Camara kirjoitti Mbour, Senegal ja Aida Alami Dakarista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *