Music Yoo-jung, eteläkorealainen näyttelijä, on kuollut 26-vuotiaana

Luotto…Dong-a Ilbo, kautta Agence France-Presse – Getty Photographs

26-vuotias näyttelijä löydettiin kuolleena lauantaina Soulista, Etelä-Koreasta, mikä on viimeisin maan viihdeteollisuuden nuoren esiintyjän menetys, joka on joutunut laskemaan hohdokkaiden tähtien mielenterveysrasitteesta.

Näyttelijän, Music Yoo-jungin, joka esiintyi useissa televisio-draamoissa, kuolema vahvistettiin häntä edustavan yrityksen, Chic Artist Company, lausunnossa. Virasto ei paljastanut syytä, mutta jäsen Songin kuoleman äkillisyys toi mieleen itsemurhasarjan, joka on vaivannut Korean popmusiikkia viime vuosina.

Hälytyksiä on jo pitkään nostettu eteläkorealaisten rahastoyhtiöiden painostuksesta nuorille viihdyttäjille, joista monet hoidetaan teini-ikäisinä pop-epäjumaliksi. Heidän ulkonäköään tutkitaan tarkasti, ja heidän tiukasti koreografoidut elämänsä lähetetään usein sosiaalisen median alustoilla, jotka altistavat heidät sekä harhaanjohtaville faneille että vihamielisille kommenteille.

Monille heidän aikansa parrasvaloissa on rajallinen, jos he saavuttavat koskaan tähtitilan. 20-luvun lopulla jotkut katsotaan vaihdettaviksi.

Useat Ok-pop-tähdet, jotka ovat ottaneet henkensä, puhuivat kamppailuista mielenterveytensä kanssa ja verkkokiusaamisesta. Ms Music, tuleva näyttelijä, ei ollut maininnut julkisesti mitään tällaisia ​​asioita.

Ms Music aloitti näyttelijänuransa 20-vuotiaana ja esiintyi Estée Lauder -ihonhoitotuotteiden ja jäätelöketjun Baskin-Robbins mainoksissa. Breakout-roolissaan vuonna 2019 Ms. Music soitti tuorekasvoista, pixie-leikattua arkkitehtuurin opiskelijaa etsimään sielunkumppaniaan verkkosarjassa nimeltä “Pricey My Title”. Hän toimi myös musiikkivideot.

Hän oli vammaisten puolestapuhuja suurlähettiläs eteläkorealaiselle ryhmälle nimeltä Heat Accompaniment.

Neiti Songin toimisto kutsui häntä “upeaksi näyttelijäksi, joka esiintyi intohimoisesti”. Se ei vastannut välittömästi kommentointipyyntöihin.

Itsemurhaongelma Etelä-Koreassa ei rajoitu useless viihdeteollisuuteen. Maan itsemurhataso on korkein 37 kehittyneessä maassa, jotka muodostavat Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestön.

Mutta julkkisten itsemurhat, joihin ovat osallistuneet näyttelijät ja muut, ovat olleet a ottelu Etelä-Korean tiedotusvälineissä viimeisen vuosikymmenen aikana tai enemmän. Viime vuosina huomio on pudonnut voimakkaimmin kuolemia Ok-pop-teollisuudessa, joka on maan menestynein kulttuurivienti.

Vuonna 2017 laulaja, Kim Jong-hyun tappoi itsensä 27-vuotiaana jätettyään muistiinpanon, jonka mukaan masennus oli voittanut hänet.

Vuonna 2019 Sulli, 25-vuotias Ok-pop-tähti, otti henkensä sen jälkeen kun hän oli valittanut säälimättömästä verkkokiusaamisesta, jota hän kohtasi liittyessään feministiseen kampanjaan, joka kannatti rintaliivien käyttöä.

Noin kuusi viikkoa myöhemmin, hänen ystävänsä Myös Goo Hara, 28, tappoi itsensä, jättäen käsinkirjoitetun muistiinpanon epätoivostaan.

Neiti Goo oli yrittänyt keskustella verkkokriitikoiden kanssa pyytäen heitä pidättymään pahoista kommenteista.

“Minun kaltaisilla julkisilla viihdyttäjillä ei ole helppoa – yksityiselämämme on tarkemmin tutkittu kuin kukaan muu ja kärsimme sellaista kipua, josta emme voi edes keskustella perheen ja ystävien kanssa”, hän kirjoitti.

Jos sinulla on itsemurha-ajatuksia, soita Nationwide Suicide Prevention Lifeline -numeroon 1-800-273-8255 (TALK) tai siirry osoitteeseen SpeakingOfSuicide.com/sources luettelo lisäresursseista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *