Perjantai-tiedotustilaisuutesi – The New York Occasions

Katsella: Sveitsiläinen draama Minun pikkusisko”Sisaruksen lopullisesta syövän diagnoosista. Kriitikkomme kuvailee sitä “pienimuotoiseksi ja sydämeltään suureksi”.

Laulaa: Meri shanty. Viimeisten kahden viikon aikana on ollut TikTok-video skotlantilaisesta postimiehestä, joka laulaa valaanpyyntipalloa duettoivat tuhansia kertoja ammattitaitoisten muusikoiden, merenkulkuharrastajien ja Kermit the Frog -nukke.

Hyödynnä tämä viikonloppu sisätiloissa. At Dwelling tarjoaa täyden valikoiman ideoita mitä lukea, kokata, katsella ja tehdä pysyessä turvassa kotona.

F. Scott Fitzgeraldin klassinen romaani ”Suuri Gatsby” on nyt julkisessa käytössä, mikä tarkoittaa, että kirjoittajat voivat kaivaa hahmot ja juoni omiin tarkoituksiinsa ilman, että he tarvitsevat lupaa tai maksavat maksua.

Jo kirja on ollut mukautettu graafiseksi romaaniksi, Vaikka itsenäisesti julkaistuja muunnelmia romaanista ovat BA Bakerin The Homosexual Gatsby ja Kristen Briggsin zombiteemainen The Nice Gatsby Undead. (Briggsin kirjan mainoskappaleesta: “Gatsby ei tunnu syövän mitään, ja sillä on vastenmielisyys hopeaan, valkosipuliin ja aurinkoon, mutta hyviä ystäviä on vaikea löytää.”)

Kunnianhimoisin varhainen liittyminen saattaa olla “Nick” Michael Farris Smithin romaani, joka keskittyy Fitzgeraldin kertojan Nick Carrawayn elämään ennen kuin hän saapui Lengthy Islandille ja joutui Gatsbyn kiertoradalle.

Kaikki tämä seuraa useita elokuvia, teatterisovituksia ja muita uudelleenjuttuja. Gatsby on innoittanut Taylor Swift -laulun – ”Happiness” hänen viimeisin levy, kutoo yhteen rivit ja kuvat romaanista. Ja jopa pienimmillä hahmoilla on ollut spinoffeja – Pammie, 3-vuotias Fitzgeraldin kirjassa, on kertonut oman tarinansa “Daisy Buchananin tytär” kirjoittanut Tom Carson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *