Todellinen karkea susi ajoi evoluution umpikujaan

Pitkä geneettinen eristäminen on merkittävää toisella tavalla.

Vanderbiltin yliopiston paleontologi Larisa DeSantis, joka ei ollut mukana tutkimuksessa, sanoi, että se “on yhdenmukainen ajatuksen hirvittävien susien pohjoisamerikkalaisesta alkuperästä”.

He olivat täällä ainakin 250 000 vuotta sitten, ja he olivat edelleen lähellä, vaikkakin lähestymässä loppuaan, kun ensimmäiset ihmiset saapuivat Amerikkaan, ehkä 15 000 vuotta sitten.

“He eivät olleet tämä upea myyttinen olento, vaan eläin, joka todennäköisesti oli vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa”, tohtori Perri sanoi.

Etsittäessään fossiileja, jotka voisivat tuottaa antiikin hirveää susi-DNA: ta, tohtori Perri yhdisti voimansa useiden muiden tutkijoiden kanssa ympäri maailmaa, mukaan lukien Kieren Mitchell, evoluutiobiologi Adelaiden yliopistosta; Alice Mouton, geneetikko Los Angelesin yliopistosta; ja Sandra Álvarez-Carretero, genomiikan jatko-opiskelija Lontoon Queen Mary -yliopistossa.

He kampasivat museoita löytääkseen 46 luunäytettä, joilla saattaa olla käyttökelpoista DNA: ta. Viisi teki. “Meillä oli todella onnekas”, tohtori Perri sanoi. “Ja löysimme paljon asioita, joita emme oikeastaan ​​odottaneet.”

Tulokset olivat yllättäviä, koska hirvittävät susi-luurankot ovat samanlaisia ​​kuin harmaat susi-luurankot ja koska DNA: ta ei ollut saatavilla. Xiaoming Wang, paleontologi Los Angelesin piirikunnan luonnontieteellisessä museossa, joka julkaisi a fossiilisten todisteiden tarkastelu vuonna 2009 joka asetti kauhean suden suoraan Canis-sukuun, kutsui uutta paperia “virstanpylväksi” ja lisäsi, että “morfologia ei ole typerää”.

Syy siihen, miksi kauhea susi kuoli sukupuuttoon ja sudet selvisivät, kirjoittajat spekuloivat, että sen pitkä geneettinen eristys ja ristiriidan puuttuminen muiden lajien kanssa ovat saattaneet tehdä siitä vähemmän kykenevän sopeutumaan pääsaalilajiensa katoamiseen. Lievemmät lajit, kuten harmaat sudet ja kojootit, hankkivat mahdollisesti hyödyllisiä geenejä muista lajeista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *