Trumpin presidenttikunnan purkautuessa, työnnä Assange Pardon nousee ylös

Herra Trumpin puheenjohtajakaudella herra Stryk, joka on hyvin yhteydessä Trumpin hallintopiireihin, on kehittänyt kannattavan liiketoiminnan, joka edustaa ulkomaisia ​​asiakkaita epävarmoissa geopoliittisissa tilanteissa.

Hän on työskennellyt a vangittu Saudi-Arabian prinssi joka oli pudonnut suosiotaan maansa voimakkaasta tosiasiallisesta johtajasta sekä Venezuelan presidentin Nicolás Maduron hallinnosta, jota Trumpin hallinto pitää laittomana. Herra Stryk työskenteli myös Isabel dos Santosissa, Angolan entisen presidentin tyttäressä, jota syytetään kavalltaa miljoonia dollareita hänen aikoinaan johtamalta valtion öljy-yhtiöltä sekä Kongon entisen presidentin Joseph Kabilan hallitukselta kohtasivat amerikkalaiset pakotteet varten ihmisoikeusloukkaukset ja korruptio.

Herra Stryk kertoi edustavansa Blueprint for Free Speech -hakemusta ansaitsemaan herra Assangeille ilman palkkaa, koska hän uskoo sananvapauteen, ja että hän jatkaisi anteeksiantoa Bidenin hallinnossa, jos Trump ei myöntäisi se.

“Tämä ei ole puolueellinen asia”, herra Stryk sanoi.

Sopimuksessa, jonka hän sanoi ilmoittaneensa oikeusministeriölle Overseas Brokers Registration Act -lain nojalla, vaaditaan hänen yritystään Stryk World Diplomacy “helpottamaan kokouksia ja vuorovaikutusta presidentin ja valitun presidentin hallintojen kanssa” saadakseen täydellisen anteeksi ”herra Assangelle.

Herra Davis kertoi, että herra Stryk valittiin osittain sen vuoksi, että hän oli sitoutunut herra Trumpin hallintoon.

Herra Davis totesi, että herra Assange, 49, syytettiin Trumpin puheenjohtajakaudella. “Pyrimme häpeämättömästi republikaanipuolueeseen tässä asiassa viimeisten viikkojen aikana korjaamaan jotain ennen kuin on liian myöhäistä ja ennen kuin siitä tulee osa Trumpin perintöä”, herra Davis sanoi.

Hän sanoi: “Jos Joe Biden on sympaattinen, se on hyvä ja toivomme varmasti.” Mutta hän lisäsi, “eroava presidentti on paljon yksinkertaisempi prosessi kuin uusi presidentti.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *