Netflixin, Amazonin ja Stanin parhaat elokuvat ja TV-ohjelmat Australiassa tammikuussa

Joka kuukausi suoratoistopalvelut Australiassa lisäävät uuden erän elokuvia ja TV-ohjelmia kirjastoonsa. Tässä ovat tammikuun valintamme.

1. TAMMIKUUTA

Tämän nopeatempoisen, nostalgiasta kärsivän taistelulajien melodraaman toinen kausi päättyi suuriin kamppailuihin, jolloin jotkut näyttelijän vihamieliset hahmot hoitivat haavojaan, kun taas toiset jäivät käsittelemään viranomaisten seurauksia. Kolmas kausi alkaa lähitaistelujen jälkimainingeissa ja keskittyy edelleen ensisijaisesti siihen, miten kaikki nämä ongelmat vaikuttavat sarjan kahden tärkeimmän aikuisen: Danielin (Ralph Macchio) ja Johnnyn (William Zabka) elämään vuoden 1984 elokuvasta ” Karate Child.” Kuten aina, ”Cobra Kai” tasapainottaa toimintaa ja vihaa useless kosketuksella itsensä tajuamiseen.

5. TAMMIKUU

Nicolas Cage tuo omituisen karismansa tähän hauskaan dokumenttisarjaan, joka tarjoaa täsmälleen sen, mitä se lupaa: kompaktit oppitunnit suosituimpien kirousten historiasta ja etymologiasta. Cagen isäntäsegmentit ja kerronta täyttävät aukot hassujen animoitujen väliosien ja haastattelujen välillä, joissa on sekä asiantuntevien tutkijoiden oivalluksia että pahaa suuhun koomikoiden kommentteja. Vaikka ”vannon sanojen historia” on hölmö, sisältö on aidosti informatiivinen.

7. TAMMIKUU

Muistuttavat muita mukaansatempaavia “kaikki hajoaa” -draamat, kuten “Leikkaamattomat jalokivet” ja “Avioliittotarina”, toisinaan sietämättömän intensiivinen “Naisen palat” tähdittää Vanessa Kirbyä odottavana äitinä, joka kestää painajaista työtä, jota seuraa pitkä oikeudellinen taistelu, joka testaa hänen arvojaan ja paljastaa hänen henkilökohtaisten suhteidensa haurauden. Erinomainen näyttelijät – mukaan lukien Molly Parker ja Ellen Burstyn – tuovat kipinää tarinaan, jolla on useless vähän kirkkauden tai toivon hetkiä. Kornél Mundruczón ja Kata Wéberin kirjailija-ohjaajaryhmä haluaa, että yleisö kokee jotain kauheaa ja oppii jotain hahmojensa pahimmista kokemuksista.

8. TAMMIKUU

Ohjaaja Martin Scorsese ja hänen miehistönsä kääntävät kameransa suorapuheiseen New Yorkin humoristiin Fran Lebowitziin ja antavat hänen sitten useless pitkään riffata ihmiskunnan menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. Scorsese ja Lebowitz tekivät aiemmin yhteistyötä pitkäkestoisessa dokumentissa ”Julkinen puhuminen”, joka kertoo hänen elämästään ja urastaan ​​kirjailijana ja kilpailijana. Mutta “Teeskentele, että se on kaupunki” -dokusarja on paljon vähemmän muodollinen. Se on enemmän laajennettu hangout-istunto, jota on muokattu yhdessä erilaisista haastatteluista ja julkisista esiintymisistä, kuvattu ympäri kaupunkia – New York – jota nämä kaksi rakastavat eniten.

11. TAMMIKUU

1980-luvulla jotkut yritteliäät huumekauppiaat tajusivat, kuinka muuntaa huippuluokan huumausaineiden kokaiini edullisemmaksi, tehokkaammaksi ja helpommaksi massatuotantoon. Melkein yhdessä yössä crack alkoi tuhota mustia yhteisöjä kaikkialla Amerikassa, herätti mediassa hälytystä ja antoi muutamille Reaganin aikakauden poliitikoille uusia tapoja kauhistuttaa valintansa. Stanley Nelsonin kiehtovassa dokumentissa ”Crack: kokaiini, korruptio ja salaliitto” elokuvantekijä pohtii epidemian alkuperää, ottaen huomioon ne monet tapat, joilla voimakkaat ihmiset käyttivät sitä haavoittuvien hyväksi.

13. TAMMIKUU

Los Angelesin kukoistavan taloudellisen aikakauden aikana 1980-luvun puolivälissä kaupunki raiskasi sarjamurhaajan ja murhaajan nimeltä Evening Stalker. Jäähdyttävässä neliosaisessa dokumenttisarjassa “Evening Stalker: Sarjamurhaajan metsästys” jotkut tämän rikollisen – lopulta Richard Ramireziksi tunnistetun – metsästyksessä mukana olleista puhuvat etsinnän stressistä ja kuinka vaikeaksi se on. oli saada kiinni mies, jonka käyttäytymismalli loukkasi logiikkaa. Tästä tarinasta syntyy tutkimus jokuesta, joka näytti vetävän pahan itsensä vuoksi lopullisena tapana häiritä rauhaa.

15. TAMMIKUU

Kaksiosainen, 20 jakson ensimmäinen animoituneen fantasiahuijauksen “Disenchantment” ensimmäinen kausi esitteli tarinan epätavallisesta prinsessasta, lempinimeltään ”Bean” (äänenä Abbi Jacobson), jolla olisi mieluummin röyhkeitä humalassa seikkailuja kuin mennä naimisiin tippuvan prinssin kanssa. Kun toinen kaksiosainen kausi alkaa, Beanin villi vaeltelu valtakunnassa on aiheuttanut suuria ongelmia hänen perheelleen ja aiheuttanut kriisin. Esityksen luova tiimi (jota johtaa “The Simpsons” ja “Futurama” -luoja Matt Groening) pitävät selvästi hauskaa miekka- ja noitaseurastusten saalista; mutta koko ajan he ovat tehneet melko hyvän oman, tarinan kanssa, joka on entistä enemmän mukana jokaisessa uudessa jaksossa.

Saapuvat myös: ”Meditaation päätilatiedot” (1. tammikuuta), “Minimalistit: vähemmän on nyt” (1. tammikuuta), ”Nailed It! Meksiko ”Kausi 3 (5. tammikuuta),“ Surviving Dying ”(6. tammikuuta),“ Tony Parker: Viimeinen laukaus ”(6. tammikuuta),“ Charming ”(8. tammikuuta),“ Idhun Chronicles ”, osa 2 (8. tammikuuta) , “Lupiini” (8. tammikuuta), ”Juuttunut toisistaan” (8. tammikuuta), “Bling Empire” (15. tammikuuta), “Tupla-isä” (15. tammikuuta), “Langan ulkopuolella” (15. tammikuuta), ”Tytär toisesta Äiti ”(20. tammikuuta),“ Spycraft ”(20. tammikuuta),“ Soita edustajani! ” Kausi 4 (21. tammikuuta), “Blown Away”, Kausi 2 (22. tammikuuta), “Busted!” Kausi 3 (22. tammikuuta), “Kohtalo: Winx-saaga” (22. tammikuuta), “Valkoinen tiikeri” (22. tammikuuta), “Kaivos” (29. tammikuuta), “Ohanan löytäminen” (29. tammikuuta), “Me Ovat: Brooklynin pyhät ”(29. tammikuuta).

1. TAMMIKUUTA

Lukion draamakomediassa ”Bump” Nathalie Morris esittelee Olya, lahjakas Sydneyn teini-ikäistä, jonka tulevaisuuden suunnitelmia pidetään yllä, kun eräänä päivänä hän joutuu synnytykseen ja synnyttää lapsen, ennen kuin kukaan hänen perheenjäsenistään tai luokkatoveristaan ​​edes huomasi olevansa raskaana. Tämä tilanne on kypsä farssille tai sosiaaliselle satiirille, mutta täällä sitä pelataan enemmän pistävyydelle, kun Olyn elämän aikuiset ymmärtävät, etteivät he tiedä paljoakaan hänestä – tai hänen teini-ikäisistään.

Kun “Gossip Woman” aloitti debyyttinsä vuonna 2007, sen mutkikas tarina romanssista ja pettämisestä varakkaiden nuorten New Yorkin keskuudessa muuttui sensaatioksi. Kun kanssaluojat Josh Schwartz ja Stephanie Savage käärivät esityksen kuuden vuodenajan jälkeen, siitä oli tullut valtava vaikutus seuraavien lukion melodraamojen sävyyn ja tyyliin. Nämä 121 jaksoa ovat täynnä tarpeeksi juonittelua ja tunteita, jotka varjostavat kymmenkunta jäljittelijää.

Rakastetun Terry Pratchett -fantasiafantasiasarjan “Discworld” perusteella tämä poliisin ulkopuolinen poliisimenettely on asetettu futuristiseen kaupunkiin toisella planeetalla, jossa – ainakin Pratchettin kirjoissa – useita lajikirjallisuuden ja klassisen kirjallisuuden lajikkeita yhtyy. TV-versio riisuu joitain parodian ja kunnianosoituksen elementtejä ja tavoittelee jotain enemmän kuin tuttu sarjakuvainen poliisiesitys, johon on runsaasti kiinnitetty anarkista sävyisyyttä. Pratchett-fanit saattavat olla pettyneitä siihen, että “The Watch” ei ole suoraviivaisempi kirjojen mukauttaminen, mutta uudet tulokkaat saattavat arvostaa esitystä omilla kookeilla ehdoillaan.

14.TAMMIKUU

On vaikea uskoa, että tämä yhä luokittelemattomampi sarja alkoi synkkänä koomisena mysteerinä, joka koski joukkoa itsensä imeytyviä nuoria New Yorkin kavereita, jotka tekevät peräkkäin kauhistuttavia valintoja toimiessaan amatöörietsineinä tutkien tuttavansa katoamista. Kun ”Search Occasion” aloittaa neljännen kautensa, siitä on tullut paljon syvempi ja painavampi kuin koskaan, tarinariveineen, joihin liittyy murhaa, sieppauksia ja oikeussalien draamaa. Yksi vakio on koko ajan ollut Alia Shawkatin merkittävä pääesitys, joka esittää naista, jonka yksinkertainen ikävystyminen ja tyytymättömyys ovat johtaneet hänet vakaviin vaikeuksiin.

15. TAMMIKUU

Yksi 2010-luvun parhaista komedioista – vaikka se ei onnistunut saamaan paljon tukea katsojilta tai kriitikoilta neljän ilmassaoloaikansa aikana – “Survivor’s Regret” kertoo nuoren koripallotähden paineista ensimmäisen suuren ammattisopimuksensa allekirjoittamisen jälkeen. Näyttelyn luoja Mike O’Malley löytää paljon huumoria kulttuuritilanteesta, joka syntyy, kun perheellä, joka on aiemmin käyttänyt elantonsa, on yhtäkkiä miljoonia dollareita heittää ympäriinsä. Mutta tämä sarja on myös vaikuttavasti selvitetty siitä, kuinka lupaavan mustan urheilijan on vaikea löytää äänensä, kun fanit haluavat mieluummin sulkea ja pelata palloa.

23. TAMMIKUU

Tunne muinaishistoriasta luonnostaan ​​muukalaismaisemana vauhdittaa “Britanniaa”, joka on vauhdikas draama, joka asetettiin ensimmäisellä vuosisadalla jKr. Aikana, jolloin roomalaiset yrittivät laajentaa valtakuntaansa Brittein saarille. Esitys sisältää kaiken samanlaisille seikkailusarjoille yhteisen sukupuolen ja väkivallan yhdistettynä historialliseen tutkimukseen hetkestä, jolloin kaksi hyvin vanhaa sivilisaatiota kohdisti vahvuutensa – ja uskomusjärjestelmänsä – toisiaan vastaan.

Saapuvat myös: “Saapuminen” (1. tammikuuta), “Gossip Woman” -kaudet 1–6 (1. tammikuuta), “Eight Mile” (2. tammikuuta), “Babe” (3. tammikuuta), “Babe: Sika kaupungissa” (3. tammikuuta) , “The Hateful Eight” (6. tammikuuta), “Zoey’s Extraordinary Playlist”, 2. kausi (6. tammikuuta), “Inglourious Basterds” (9. tammikuuta).

15. TAMMIKUU

Kemp Powersin ”Yksi yö Miamissa…” näytelmän lähtökohta on seuraava: Vuonna 1964, vähän aikaa sen jälkeen, kun nyrkkeilijä Muhammad Ali voitti Sonny Listonin raskaansarjan mestariksi, hän tapasi henkisen neuvonantajansa Malcolm X: n ja kaksi heidän yhtäläisesti kuuluisat ystävät – laulaja Sam Cooke ja NFL-tähti Jim Brown – motellihuoneessa, jossa he puhuivat siitä, mitä he olivat jo saavuttaneet ja mitä he voisivat tehdä innostamaan mustia amerikkalaisia. Tai ainakin se ekstrapoloi näiden neljän miehen todellisen historian ja ystävyyden kuvittelemaan, millainen heidän keskustelujensa on ollut. Ohjaaja Regina Kingin elokuvaversio näytelmästä on yhtä kiehtova kuin sen thought, ja sen herättävät eloon tähtituotteet: Leslie Odom Jr. (Cooke), Aldis Hodge (Brown), Kingsley Ben-Adir (Malcolm) ja Eli Goree (Ali).

Saapuvat myös: ”Tandav” (15. tammikuuta), “Jessy ja Nessy” (22. tammikuuta).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *