Ranskan merkittävät älylliset henkilöt astuvat alas insestiä vastaan

Viime vuonna kustantaja Vanessa Springora syytti palkinnon voittanutta kirjailijaa Gabriel Matzneffia hänen väärinkäytöksestään kun hän oli alaikäinen. Hän ei ollut koskaan piilottanut seksiä tyttöjen ja poikien kanssa heidän teini-ikäisillään, mutta nautti pitkään kirjallisen seurueensa valituksesta.

Vuonna 2019 Adèle Haenel, elokuvatähti, syytti ohjaajaa, Christophe Ruggiaa, seksuaalisesta häirinnästä, kun hän oli teini-ikäisenä. Rouva Haenel kävi viime vuonna Ranskan César-elokuvapalkinnoista, kun ohjaaja Roman Polanski, jota etsitään Yhdysvalloissa lakisääteisestä raiskauksesta, johon osallistui 13-vuotias tyttö, voitti parhaan ohjaajan.

Neiti Kouchner on rehellinen vihastaan ​​tätä taiteellista maailmaa kohtaan, joka keskittyy, kuten hän näkee, Pariisin muodikkailla vasemman rannan alueilla. “Hyvin nopeasti”, hän kirjoittaa, “vallassa olevien ihmisten mikrokosmos, Saint-Germain-des-Prés, ilmoitettiin. Monet ihmiset tiesivät ja useimmat teeskentelivät, ettei mitään ollut tapahtunut. ” Hän jatkaa: ”Tämä hiljaisuus ei ole useless pelkuruutta. Jotkut ovat iloisia hiljaisuudesta. Tämä velvoite osoittaa heidän kuulumisensa tiettyyn maailmaan. “

Oli epäselvää, keneen hän tarkalleen viittasi, eikä hän tarjonnut mitään todisteita.

Asenteet saattavat alkaa muuttua. Ranskan syyttäjäviranomainen ilmoitti heti aloittavansa tutkinnan herra Duhamelista pienen raiskauksen ja seksuaalisen hyökkäyksen johdosta. Hänen mukaansa tutkimuksessa tutkitaan, kuuluvatko Duhamelin rikokset Ranskan vanhentumisaikaan, ja tutkitaan myös muiden uhrien mahdollisuutta.

Sciences Po antoi julkilausuman, jossa tuomittiin “kaikenlainen seksuaalinen väkivalta” ja julistettiin “sen järkytys ja hämmästys” “erittäin vakavista syytöksistä, jotka nostettiin Olivier Duhamelia, entistä hallintoneuvoston presidenttiä, joka hallinnoi Sciences Po: ta”. Lahjoittajille osoittamassaan viestissä se lisäsi: “Seksuaalisen ja sukupuoleen perustuvan väkivallan torjunta on toimielimemme ydinarvojen ja toimintojen ydin.”

Duhamel erotti yhtiönsä myös Europe 1 -radioasemalta, jossa hänellä oli viikoittainen ohjelma, ja LCI: stä, televisioverkosta, jossa hän oli säännöllinen poliittinen kommentaattori. Hän poisti Twitter-tilinsä ilmoitettuaan eroavansa.

Kirjassa, jonka The New York Instances sai kopion, rouva Kouchner lainaa veljensä kertovan hänelle tuolloin herra Duhamelin tekemisestä: “Hän tuli sänkyni ja sanoi:” Minä näytän sinulle. Näet, kaikki tekevät niin. ‘ Hän hyväili minua ja sitten, tiedät. ” Hänen veljensä, hän kirjoittaa, vetosi häneen: ”Kunnioita tätä salaisuutta. Lupasin hänelle, joten lupaat minulle. Jos puhut, minä kuolen. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *