Suunnitelmat Raze Louis Kahnin suunnittelemista asuntoloista Intiassa ovat odotustilassa

Suunnittelee hävitti 14 18 makuusalista jonka on suunnitellut arkkitehti Louis Kahn Intian johtamisinstituutille Ahmedabadissa, joka lähti kansainväliselle huuto vietiin takaisin perjantaina.

Koulun hallintoneuvosto sanoi kirjeessä Perjantaina vastauksena palautteeseen “kiinnostuksenilmaisun vetäminen pois” purettiin 1960- ja 70-luvuilla rakennetut asuntolat ja kutsui rakennuskomiteansa koolle saadakseen ratkaisun, joka kunnioittaa kampuksen perintöä ja tapasi yliopiston tulevaisuuden tarpeisiin.

Ahmedabadin opiskelija-asuntolat ovat esimerkki Kahnin kyvystä suunnitella rakennuksia “vastauksena paikkakuntien kulttuureihin, ilmastoon ja perinteisiin”, kertoi historioitsija William JR Curtis. Arkkitehtoninen tietue ja Arkkitehtoninen katsaus tukemaan asuntoloiden säilyttämistä.

Keskiviikkona antamassaan lausunnossa World Monuments Fund vaati purkamisen uudelleenarviointia.

Hallintoinstituutin johtaja Errol D’Souza oli aiemmin puolustanut suunnitelmia vuonna 23. joulukuuta kirje alumneille, kutsuen rakenteita “käyttökelvottomiksi” muun muassa “katolta putoavien betonien ja laattojen” vuoksi; tiilen heikkeneminen aiheuttaen halkeilua ja veden vuotoa; ja vuoden 2001 maanjäristyksestä johtuvat rakenteelliset ongelmat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *