Rannikkovartiosto keskeyttää kadonneen veneen etsinnän 20 laivalla

MIAMI – Yhdysvaltain rannikkovartiosto keskeytti perjantaina etsintänsä erääntyneestä veneestä, joka suuntautui Bahamalta Floridaan 20 ihmisen ollessa aluksella, sen jälkeen kun viranomaiset sanoivat käyttäneensä loppuun pyrkimyksiään löytää se.

Vene, sinivalkoinen 29-jalkainen Mako Cuddy -hytti, lähti Biministä, Bahama, maanantaina, rannikkovartiosto sanoi.

Vene ei saapunut odotetulla tavalla Lake Value Beachille, Fla., Joka on noin 10 mailia Palm Beachistä etelään.

Rannikkovartiosto sanoi, että se ja muut virastot, mukaan lukien Bahaman viranomaiset, etsivät noin 17 000 neliökilometriä yli kolmen päivän ajan.

“Ajatuksemme ja rukouksemme menevät kadonneiden ihmisten perheille”, sanoi kapteeni Stephen V. Burdian, seitsemännen piirin vastausten päällikkö. “Kehotan kaikkia, joilla on tietoja laivalla olevista ihmisistä, ottamaan yhteyttä meihin mahdollisimman pian.”

Bahaman viranomaiset ilmoittivat veneen kadonneeksi tiistaina sen jälkeen, kun jonkun aluksella olleen perheenjäsen ei saanut puhelua siitä, että vene olisi tehnyt 140 mailin matkan Etelä-Floridaan, kertoi yliluokan upseeri Jose Hernandez lauantaina.

Monia yksityiskohtia matkasta, mukaan lukien miksi vene oli menossa Floridaan, mihin osaan Lake Value Beachiä se oli mennyt, veneen kapasiteettia ja aluksella olevien henkilöiden nimiä ja kansallisuuksia ei tiedetty heti, varapäällikkö Hernandez sanoi .

Hän sanoi, että haun keskeyttäminen on aina vaikea päätös. Etsintä ja tutkinta voivat jatkua, jos virkamiehet saavat uutta uskottavaa tietoa veneestä, hän sanoi. Alustavien raporttien mukaan aluksella oli ollut 20 ihmistä, mutta määrä voi muuttua lisätietojen kera, hän lisäsi.

“Koko ajan se oli etsintä- ja pelastustapaus”, hän sanoi. “Tällä hetkellä keskeyttäminen tarkoittaa useless sitä, että keskitymme muihin tapauksiin, kunnes saamme lisätietoja, sitten etsimme tätä alusta ja ihmisiä.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *