Reseptit uudenvuodenaaton ruokaan kotona

Soitatpa sitten uuden vuoden samppanjan ja kaviaarin kanssa tai onnekas lautanen mustasilmäisiä herneitä ja vihreitä, The Timesin ruoanlaittohenkilöstö on koonnut reseptiideoita juhlaan kotona.

Aloita yö pois sekoittamalla itseäsi a Kasvanut Granita, Mark Bittman ottaa litteän italialaisen jälkiruoan, joka on yleensä valmistettu vedestä, sokerista ja hedelmistä. Tässä versiossa sekoitat laadukkaan sorbetin giniin. Kaada samppanjahuiluihin, lisää Prosecco, koristele mintunlehdillä ja tarjoile heti.

Toinen vaihtoehto on tämä Samppanjacocktail, resepti, jonka herra Bittman kutsuu “asianmukaisesti juhlalliseksi ja katkeraksi makeaksi”. Sekoita katkeroita, sitruunamehua ja vaahterasiirappia huilussa. Kun yhdistät, lisää samppanja.

Yksinkertainen pihvi au Poivre on helppoa ja tyylikästä. Toinen loistava vaihtoehto ainesosilla, joita sinulla jo voi olla, on Alison Roman’s Karamellisoitua salottisipulia, yksi vuoden suosituimmista resepteistä. Kaikenlaiset pastatyypit sopivat.

Tämä Lissabonin suklaakakku on tiheä, mutta ei raskas, ruskeanainen kakku, jonka päällä on kermavaahtoa ja ganachea ja huomattava kaakaopöly. Jos haluat jotain kevyempää, Meyer sitruunatarttu, kirjoittaa Amanda Hesser, on ihanteellinen tapa esitellä hedelmien tuoksu ja maku. (Tavalliset sitruunat toimivat hyvin myös tässä reseptissä, mutta haluat todennäköisesti lisätä hieman enemmän sokeria.)

Kun heräät 1. tammikuuta, suosittelemme aloittamaan päivän vihreä mehu Matthew Kenney, arvostettu raakaruoka-kokki Kaliforniassa. Kokeile tätä myöhemmin auttaaksesi krapuloissa paistettua makaronia ja juustoa resepti: Julia Moskin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *