Etäopetus tuo suurempia menetyksiä lapsille, jotka vielä oppivat puhumaan englantia.

Vaikka vuoden 2020 häiriöt ovat uhanneet oppimisen menetystä melkein kaikille opiskelijoille eri puolilla maata, tietullit ovat olleet erityisen ankaria maahanmuuttajien kodeista tuleville opiskelijoille, joissa englantia puhutaan harvoin, jos koskaan puhutaan.

Henkilökohtainen opetus on välttämätöntä näille opiskelijoille, opettajat, vanhemmat ja asiantuntijat sanovat. Paitsi että heitä ympäröi puhuttu englanti luokissaan; he oppivat myös hienovaraisemmilla tavoilla tarkkailemalla opettajien ilmeitä ja muiden opiskelijoiden vastauksia ohjeisiin. Myös opettajat ovat riippumattomia sanattomista eleistä ymmärtääkseen oppilaitaan. Kaikki nämä asiat ovat paljon vaikeampia havaita näytön kautta.

Ja luokkahuoneen ulkopuolella nämä englanninkielisiksi oppijoiksi kutsutut opiskelijat imevät korvaamattoman määrän tietoa syntaksista, slangista ja sanastosta yksinkertaisesti käymällä käytävillä ja leikkikentillä muiden opiskelijoiden kanssa – kokemuksia, jotka ovat kadonneet useimmille New Yorkin koululaisille tänä vuonna .

“Jos sinulla ei ole englanninkielisille oppijoille, jos sinulla ei ole rentoja, epävirallisia, matalan panoksen mahdollisuuksia harjoittaa englantia, olet todella epäedullisessa asemassa”, kertoi Sita Patel, Palo Alton yliopiston kliinisen psykologian professori. maahanmuuttajanuorten emotionaalinen terveys.

Nämä huolenaiheet esiintyvät koko maassa. Osat Virginia, Kaliforniassa ja Maryland jokaisen koulupiirin alkusyksyn tietojen mukaan ELL-opiskelijat alkavat nähdä enemmän jälkeenjääneitä kuin ikäisensä. Sisään Connecticut, läsnäolosta on tulossa suurempi kysymys englanninkielisille oppijoille, jotka olivat useless kodittomien opiskelijoiden jälkeen toistensa osallistuessa virtuaalisten ja henkilökohtaisten luokkien osallistumisasteeseen.

New Yorkissa opetusministeriöllä ei ole vielä arvioita noin 142 000 englannin opiskelijan – keskimäärin maan suurimpien englanninkielisten populaatioiden – oppimistappioista. Ei ole myöskään selvää, kuinka moni näistä opiskelijoista valitsi hybridin täysin etäopiskelun sijaan.

Kaupungin opetusministeriön virkamiehet kertoivat opastaneensa kouluja asettamaan etusijalle englannin oppijat päättäessään, kuka saa palata kokopäiväisiin henkilökohtaisiin luokkiin, ja vaativat, että he käyttävät kaikkia käytettävissä olevia resursseja etäopetuksen tukemiseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *