Neverland Ranch myydään 22 miljoonalla dollarilla

Miljardööri, Michael Jacksonin entinen osakkuusyritys, on ostanut poptähden entisen kodin, Neverland Ranchin.

Ronald W.Burkle, sijoituspalveluyrityksen Yucaipa Corporations -yhtiön perustaja, osti tilan 22 miljoonalla dollarilla, Wall Road Journal raportoitu.

Edustaja Burklen edustaja toimi taloudellisena neuvonantajana Jackson sanoi, että hän piti investointia maapankkimahdollisuutena. Herra Burkle teki ensimmäisen omaisuuden ostamalla ja myymällä supermarketteja Kaliforniassa. Hän on myös Pittsburgh Penguinsin jääkiekko-franchising-osakkeenomistaja.

Herra Jackson osti karjatilan, joka oli 2700 hehtaarin kokoinen kiinteistö Los Olivosissa, Kaliforniassa, noin 125 mailia luoteeseen Los Angelesista, noin 17 miljoonalla dollarilla vuonna 1988. Hän antoi sille nimeksi Neverland Ranch poikansa Peter Panin myyttisen saaren mukaan. joka ei koskaan kasvanut.

Jacksonin johdolla kiinteistö muutettiin 35 miljoonan dollarin kustannuksella viihdekeskus, jossa on eläintarha, juna, huvipuisto, johon kuului maailmanpyörä, ja 50-paikkainen teatteri.

Luotto…Keith Srakocic / Related Press

Omaisuuteen kuuluu myös 13 000 neliön jalkainen ranskalainen päärakennus sekä muut rakennukset.

Vuonna 2008 Neverland suljettiin melkein, kun Mr.Jackson laiminlyönyt 24,5 miljoonaa dollaria, jonka hän oli velkaa kiinteistöstä. Los Angelesin kiinteistösijoitusyhtiö Colony Capital LLC asetti kiinteistön omistukseen a yhteisyritys Mr.Jacksonin kanssa.

Ennen hänen kuolemansa vuonna 2009, Herra Jackson useita syytöksiä että hän ahdisti nuoria poikia, joidenkin tekojen kanssa Neverlandissa tapahtui hänen syyttäjiensä mukaan. Yksi tapaus siirrettiin oikeudenkäyntiin vuonna 2005; hänet vapautettiin 14 viikon kuluttua. Hän kuoli neljä vuotta myöhemmin valmistautuessaan sarjaan konserttipäiviä, joiden toivoi elvyttävän uransa. Vuoden 2005 oikeudenkäynnin jälkeen herra Jackson ei koskaan palannut asumaan karjatilalleen.

Dokumenttielokuva ”Leaving Neverland”, joka debytoi Sundance-elokuvajuhlilla vuonna 2019 herätti uudelleen spekulaatiota väitteistä.

Kuukauden kuluttua dokumentin näyttämisestä, a oikeudellinen riita HBO: n ja Jacksonin kiinteistön välinen väkivalta lisääntyi väitteiden mukaan, että kaapelikanava, näyttämällä dokumenttia, oli rikkonut vanhaa sopimusta, jonka mukaan se “ei saa tehdä mitään halveksivaa huomautusta” Mr. Jacksonista.

Joulukuussa HBO menetti valituksen tuomioistuimen päätöksestä, jolla hyväksyttiin kartanon esitys viedä riita välimiesmenettelyyn. lajikkeen mukaan.

Omaisuus on ollut markkinoilla vuodesta 2015 huolimatta spekuloinneista, että sitä käytettäisiin muistoksi Mr.Jacksonille, joka muistuttaa Elvis Presleyn Gracelandia. Mutta huvipuistoreitit poistettiin ja se nimettiin uudelleen Sycamore Valley Ranchille, The Journal kertoi.

Vuonna 2016 kysytty hinta oli 100 miljoonaa dollaria, mutta se laski 67 miljoonaan dollariin ensi vuonna.

Stacy Brown, kirjan kirjoittaja “Michael Jackson: Mies naamion takana” hän sanoi aiemmin olleen lähellä Jackson-perhettä ja käynyt karjatilassa useita kertoja.

Hän sanoi, että herra Jackson oli vieraanvarainen ja että karjatilalla “oli kaikki”. Hovimestaripatsaassa oli karjatilan vieraskirja, jonka monet Hollywoodin tunnetut ihmiset olivat allekirjoittaneet, herra Brown sanoi.

“Se oli hieno paikka, mutta monet sanovat, että se oli paikka, jossa lapset joutuivat alttiiksi väärinkäytöksille, enkä ole siitä eri mieltä”, sanoi Mr. Brown, joka oli todistaja syytteestä Mr. Jackson vuonna 2005. tapauksessa. Hän sanoi, ettei ole koskaan nähnyt mihinkään Jacksonin tekevän mitään pahaa.

“Mikä häpeä siitä tuli, ja kuinka häpeä, että Michael on kuollut”, hän sanoi. Neverlandin myynti on surullinen päivä Jackson-perheelle. Se todella lopettaa niin hämmästyttävän perinnön. “

Christina Morales osallistui raportointiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *