Kuinka teeskennellä olevasi Quebec Cityssä tänään

Vaikka matkasi suunnitelmat saattavat olla odotustilassa, voit teeskennellä olevasi jotain uutta yöksi. Koti ympäri maailmaa kutsuu sinut kanavoimaan uuden paikan hengen joka viikko ja antamaan suosituksia kulttuurin tutkimiseen kodin mukavasti.

Kun lunta sataa ja tuuli ulvoo, ihmiset Quebec Cityssä eivät horrosta. Pikemminkin he niputtavat ja juhlia yhden kauneimmista talvi karnevaalit maailmassa. Vanha Quebec tarjoaa näkymät St. Lawrence -joelle, mukulakivikatuja ja viehättäviä kivitaloja, etenkin lumottu maapallokylä – varsinkin joulun aikaan. Itse asiassa tämän entisen ranskalaisen siirtomaa historiallinen alue on Unescon maailmanperintö osittain sen ansiosta, että se on ainoa Pohjois-Amerikan kaupunki, joka on säilynyt sen valleilla.

Jos olisin siellä, ottaisin laajat joen näkymät kävelykadulta, joka tunnetaan nimellä Dufferin-terassi ja Fairmont le Château Frontenac, linnallinen hotelli, jossa Alfred Hitchcock kuvasi kohtauksiaMinä tunnustan. ” Iltaisin kävelin ikivihreiden ja kimaltelevien merkkivalojen keskellä R: lläue Petit-Champlain ja pysähdy Notre-Dame-des-Victoires, yksi Pohjois-Amerikan vanhimmista kivikirkkoista. Tuntia käytettäisiin luisteluun, lämpenemiseen ulkona olevan kuoppaan ja tankkaamiseen runsailla hinnoilla poutine ja tourtière (lihapiirakka) rakastetuista ravintoloista.

Mutta kuten laulu menee, lomalle ei ole kotikohtaista paikkaa. Missä tahansa satutkin olemaan, voit omaksua kauden viihtyisyyden kuten Québécois – vaahterasiirappihenkisillä resepteillä, käsintehty olut, ulkoiluun ja hyvään tuuleen – vaikka yksi lumihiutale ei koskaan putoa.

“Räjäytä jotain juustoa sisältävää Celine Dion -laulua iPhonellasi korvaleikkailla desibeleillä, etsi hyvä resepti poutiinille – tuolle housuille ranskalaisille ranskalaisille, Cheddar-juustoaineille ja kastikkeelle – ja jos olet viileämmässä ilmastossa, mene ulos ja rakenna lumiukko ”, neuvoo Dan Bilefsky, The Timesin kanadalainen kirjeenvaihtaja. Quebecissä syntynyt herra Bilefsky on kirjoittanutkulttuurinen kamppailu kuka ansaitsee ansiota ”poutine: Québécois – tai muu Kanada. Onneksi sinun tarvitsee useless päättää, mikä poutine-resepti tehdään. Kokeile yhtä Saveur, CBC / Radio-Canadatai Chuck Hughes, Montrealin omistaja ja kokki Garde Manger ja Le Bremner.

Osallistu tyypilliseen Quebeciin Talvikarnevaali aktiviteetit kotikaupungistasi (vaikka ehkä ohittaisitkin kirvesheiton paikalliset perinteet). Tee lumiveistoksia ja lähde kelkkailemaan tai lumikenkäilemään. Etkö asu talven ihmemaassa? Voit sytyttää valkoisia keijuja, laulaa “Au Royaume du Bonhomme Hiver” kanssa Renée Martel (“Winter Wonderland” -lauluun) ja nauti Carnival grogista, kuumasta, yleensä alkoholijuomasta. Resepti tehdä kotona vaahterasiirappia, karpalomehua, kanelia, neilikkaa ja makeaa ruohoa on Quebecin talvikarnevaalilla verkkosivusto.

Päivinä on liian kylmää viipyä ulkona, oppia tai harjata ranskaa, Quebecin virallista virallista kieltä (ja herkkä aihe ranskankielisessä maakunnassa, jota ympäröivät englanninkieliset). Pidä kiinni budjetistasiHaluatko oppia ranskaa? Italialainen? Venäjän kieli? Ei ole aikaa kuin nykyinen”Kielityökaluille, jotka ovat ilmaisia ​​tai eivät riko pankkitiliä.

Mikä olisi parempi tapa viettää pitkiä talvi-öitä kuin juonittelut ja mysteerit pienessä Quebecin kylässä? Sytytä tulipalo, todellinen tai virtuaalinen, avaa yksi Louise Pennyon myydyin etsiväromaaneja ja viettää illan Sûreté du Québecin poliisivoimatarkastajan Armand Gamachen kanssa. Viimeisimmässä kirjassaKaikki perkeleet ovat täällä, Julkaistu tänä syksynä, tarkastaja lähtee Pariisiin. Mutta sitä edeltävät 15 Gamache-sarjan kirjaa ovat täynnä Quebecin kulttuuria ja ruokaa (satunnaisilla murhilla) alkaen “Asetelma. ”

Pidä au Courant kanssa Kanadan kymmenen parhaan joukossa, Toronton kansainvälisen elokuvajuhlien vuosittainen luettelo maan parhaista elokuvista (10 elokuvaa ja 10 shortsia). Vuoden 2019 valintoihin kuuluu useita Quebecin johtajia, kuten Louise Archambault, jonkaJa linnut sativat alas”(” Il Pleuvait des Oiseaux ”) koskee luonnossa eläviä vanhempia erakoita ja siellä kukoistavaa rakkautta; ja Sophie DeraspeAntigone, Siffoklesin tragedian riffi keskittyi maahanmuuttajaperheeseen Montrealissa (se voitti parhaan kanadalaisen elokuvan Toronton kansainvälisellä elokuvajuhlilla). Luettelossa on myösMatthias ja Maxime”Cannesin elokuvajuhlien vakituinen kirjailija ja ohjaaja Xavier Dolan, joka jakoi elokuvan Tuomariston palkinto vuonna 2014 elokuvastaanÄiti”Ranskalaisen elokuvantekijän kanssa Jean-Luc Godard. ( 2020-luettelo julkaistiin äskettäin verkossa.)

Occasions-kirjeenvaihtaja Bilefsky teki matkan Quebecin yli vuonna 2018 soittolista kappaleista, jotka hän tunsi, ilmentivät Québécois-identiteettiä ja antaisivat myös tunnelmallisen ääniraidan maakunnan maisemille. Siellä oli musiikkia Samian, alkuperäiskansojen räppäri, joka laulaa ranskaksi ja algonkiiniksi; Leonard Cohen; Éric Lapointe; Les Cowboys Fringants; Kuolleet Obies; ja Pelihallipalo. On selvää, Celine Dion, syntynyt Charlemagne, Quebec, oli luettelossa “Destin. ” Loppujen lopuksi, et ole oikeastaan ​​laulanut Celineä ennen kuin olet tehnyt niin ranskaksi.

Kuinka aiot kanavoida Quebec Cityn henkeä kotonasi? Jaa ideasi kommenteissa.

Pysyessä mukana tämän sarjan tulevissa artikkeleissa, tilaa At House -uutiskirjeemme tai seuraa New York Occasions Journey -sivustoa Instagram, Viserrys ja Fb. Katso lisää Koti ympäri maailmaa -oppaat täällä.


Stephanie Rosenbloom, kirjan “Yksin aika: neljä vuodenaikaa, neljä kaupunkia ja yksinäisyyden ilot” (Viking) kirjoittaja, on kirjoittanut matka-, liike- ja tyyliominaisuuksia The Timesille lähes kahden vuosikymmenen ajan. Twitter: @Stephronyt. Instagram: @StephanieRosenbloom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *