9 matkakysymystä ja vastausta vuodelle 2021: Rokote, peruutukset, risteilyt ja paljon muuta

Tämä oli vuosi, jolloin liikematkailu tasoittui ja otti lentoyhtiöiden, hotellien ja kokoushuoneiden kannattavuuden mukaansa. Jonkin aikaa se vaarantaa myös ne uskollisuuspisteiden saldot, joita usein liikematkustajat ja monet muut haluavat ilmaisvaluuttana, koska mailit ja luottokorttipisteet tuntuivat vähemmän arvokkailta, kun kukaan ei ollut matkalla.

Mutta pisteohjelmat eivät ole kovinkaan kuolleita, asiantuntijat sanovat, että he mainitsevat paremmat varausehdot, kanta-asiakkaiden kasvavan arvon matkayrityksille ja luovien ohjelmien tulon, joiden avulla voit käyttää käteisen kaltaisia ​​pisteitä helpommin muihin kuin lentolippuihin tai lehtiin tilauksia. Näinä suurimmaksi osaksi pysyvinä aikoina ohjelmat haluavat pitää nykyiset jäsenet.

“Useimmat lentoyhtiöt ovat kasvattaneet pisteidensä arvoa pääsemällä eroon maksuista”, kertoi Brian Kelly Pistemies, palkitsemiselle omistettu matkailusivusto. Hän huomautti myös, että reittisuunnitelmien muuttamisesta tai peruutettujen matkojen mailien palauttamisesta perityt maksut on laskettu. “Se tekee arvokkaammaksi lunastaa mailia, koska ne ovat täysin palautettavissa, kun taas käteisliput ovat vaihdettavissa.”

Pistepankki – joka on edelleen jonkin verran kasvussa kiintiöiden ansiosta, jotka ovat laajentuneet tarjoamaan bonuksia esimerkiksi päivittäistavaroista pandemian aikana – ja lisääntyvät matkustamismahdollisuudet rokotteiden laajan levityksen perusteella viittaavat kilpailuun paikkojen lunastamiseksi, mikä johtaa mahdollinen pisteiden devalvaatio. Asiantuntijat sanovat kuitenkin vasta pian, koska monet lentoyhtiöt käyttivät kanta-asiakasohjelmiaan vakuudeksi lainatessaan pandemian aikana rahaa.

“Lentoyhtiöt ovat varovaisia, ettet vaaranna arvoa ja asiakkaiden uskollisuutta tämän kriisin lieventuessa”, sanoi Vik Krishnan, kumppani matkakäytännössä McKinsey & Firm, liikekonsultit

Suurin osa analyytikoista odottaa, että lomamatkailijat ajavat lomaa tai perheen tapaamiseen epätoivoisia lomamatkustajia, ei liikelentäjiä.

Terveysongelmien ja yritysmatkojen lisäksi “liikematkailijat tarvitsevat paikan, johon mennä, ja tällä hetkellä toimistotilat ovat hyvin, hyvin vähäisiä, joten ei ole mitään todellista syytä matkustaa kaupunkiin”, sanoi Jan D. Freitag, vieraanvaraisuuden markkinoiden analyysi osoitteessa Costar-ryhmä, kaupallinen kiinteistöyritys, joka osoittaa tiedot mikä osoittaa, että toimistojen käyttöaste on keskimäärin noin 24 prosenttia valtakunnallisesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *