Sinun maanantain tiedotustilaisuutesi – The New York Instances

Kuinka tämä projekti alkoi?

Kun pandemia iski, pidin sitä haasteena ajatella, mitä voisin tehdä, mikä ei olisi useless villiä ennustamista kaupungissa tapahtuvalle. Joten kirjoitin joukolle tuntemiani ihmisiä, arkkitehdeille, historioitsijoille ja muille, juuri ennen sulkua. Kysyin: “Entä kävellä kaupungissa?”

Aloitit simuloimalla kävelyretkiä sen jälkeen, kun kaupunki suljettiin maaliskuussa. Kuinka se toimi?

Siihen mennessä kun julkaisimme toisen kävelyn, noin Museum Mile, oli käynyt epäkäytännöllisenä kävellä ympäri kaupunkia turvallisesti jonkun kanssa, ja se lähetti myös väärän signaalin. Joten aloin tehdä kävelyretkiä käytännössä: puhelimitse tai Zoomin kautta.

Totuus on, että virtuaalikävelyjä oli monin tavoin helpompi tehdä, koska voimme pakata enemmän keskusteluun tarvitsematta tosiasiallisesti kävellä pitkiä matkoja tai puhua liikenteen yli. Siitä huolimatta olin iloinen palatessani kävelyyn, kuten tein Chinatownin ympäristössä, koska se antoi minulle mahdollisuuden tavata erilaisia ​​ihmisiä ja koska todella, kaupungin kävely on ilo.

Käsittelet pandemiaa Chinatown-kävely.

Minulla oli mielessäni Chinatown alusta alkaen, koska sitä naapurustoa kärsi jo ennen sulkemista muukalaisvihan aalto. Halusin muistuttaa ihmisille paitsi siitä, kuinka upea naapurusto on, mutta kuinka keskeinen se on New Yorkin historiallisessa identiteetissä ja monimuotoisuudessa.

Olet syntynyt ja kasvanut New Yorkissa. Kuinka tämä projekti muutti näkökulmaa kaupunkiin?

Halusin, että jopa ihmiset, jotka olivat kävelleet näissä paikoissa aiemmin, näkisivät ne eri silmillä. Minulle suuri osa tästä ympäristöä koskevasta, siirtomaa edeltäneestä ja 1800-luvun historiasta oli uutista ja innostavaa ja nöyrää, koska se muistutti minua siitä, kuinka paljon en tiedä, mutta myös kuinka loputon New York on.


Siinä se tässä tiedotustilaisuudessa. Hyvää alkavaa viikkoa.

– Natasha


Kiitos
Theodore Kimille ja Jahaan Singhille uutisista. Voit tavoittaa joukkueen osoitteessa briefing@nytimes.com.

PS
• KuuntelemmePäivittäinen. ” Viimeisin jaksomme koskee häätöjä Yhdysvalloissa pandemian aikana.
• Tässä on meidän Mini sanaristikko, ja vihje: Kuuban ja Kolumbian valuutta (neljä kirjainta). Löydät kaikki palapelimme täältä.
viimeisin Guide Overview-podcast Kerri Greenidge afroamerikkalaisesta vastarinnasta ja Neal Gabler Edward Kennedystä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *