Lukitussa Saksassa eläimistön puolustajat ovat huolissaan siitä, että kaupunkikyyhkyt nälkää.

Saksan ollessa ensimmäisellä viikolla täydellä sulkeutumisellaan eläinoikeusaktivistit kiinnittävät huomiota kaupunkikyyhkyjen ahdinkoon, sillä heidän on vaikeampaa löytää ruokajäämiä tyhjistä keskustoista.

“Emme voi antaa kyyhkysten nälkää surkeasti tässä akuutissa hätätilanteessa”, sanoi pienten paikallisten eläinsuojeluyhdistysten kattojärjestön Saksan eläinten hyvinvointiliiton tiedottaja Lea Schmitz haastattelussa.

“Emme sano, että yksityisten kansalaisten pitäisi loppua ruokkimaan kyyhkyksiä”, rouva Schmitz sanoi. “Pyydämme asiantuntijavetoisia aloitteita saadaksemme erityisluvan asianmukaisen ja hallitun syötteen toimittamiseen.”

Saksan uusien lukitustoimien mukaan ei-välttämättömiä tavaroita myyvät kaupat suljetaan, mikä tarkoittaa, että ostosalueet – jotka ovat pitkään luonnonvaraisten kyyhkysten suosittuja metsästysalueita – ovat autioita.

Koska kyyhkyset pysyvät yleensä yhdessä paikassa eivätkä löydä ruokaa ympäröiviltä pelloilta tai metsästä, kuten he saattavat tehdä kesällä, he ovat vaarassa nälkään, ellei pitkäaikaisia ​​ruokintakieltoja väliaikaisesti keskeytetä, Schmitz sanoi.

Saksan nykyisen lukituksen odotetaan kestävän ainakin 10. tammikuuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *