Trump on ristiriidassa Pompeon kanssa Venäjän roolista hakkeroinnissa

Hänen ei tule olemaan niin helppoa.

Trumpin twiitti oli hänen ensimmäinen kommenttinsa hakkeroinnista, joka tuli ilmi viikko sitten. Yksityisesti presidentti on kutsunut hakkerointia “huijaukseksi” ja painostanut osakkuusyrityksiä vähättelemään sen merkitystä ja ajamaan vaihtoehtoisia teorioita siitä, kuka on vastuussa, kaksi vaihtoa tuntevaa ihmistä sanoivat. Hänen talousneuvonantajansa Larry Kudlow kertoi perjantaina toimittajille: “Ihmiset sanovat Venäjää. En tiedä sitä. Se voi olla muita maita. “

Presidentin selittämätön haluttomuus syyttää Venäjää – joka Washingtonin suurlähetystönsä kautta on kieltänyt osallisuuden hyökkäyksessä – on useless monimutkaistanut vastausta, tutkijoiden mukaan.

Hallitus sai tiedon hakkeroinnista FireEye-kyberturvallisuusyritykseltä vasta sen jälkeen, kun yritystä itse rikottiin. Ja Microsoftin presidentti Brad Smith sanoi torstaina, että valtion virastot lähestyvät Microsoftia – ei kansallisen turvallisuuden laitosta – ymmärtääkseen Venäjän rikkomuksen laajuuden.

“Tämä on historian kaikkein tärkein verkkokampanjakampanja, ja se, että hallitus on poissa, on valtava ongelma kansakunnalle”, sanoi turvallisuusyrityksen CrowdStrike -yhtiön perustaja Dmitri Alperovitch, joka on nyt Silverado Coverage Acceleratorin puheenjohtaja. , ajatushautomo.

“Vastaus on ollut täydellinen katastrofi, ei pelkästään presidentin takia, vaan siksi, että kuka jäljellä on, useless viimeistelee ansioluetteloitaan”, hän sanoi. “Koordinointia ei ole, ja jokainen virasto tekee kaikkensa auttaakseen itseään.”

Herra Trumpin lauantain kommenteissa oli kaiku hänen kannastaan ​​hakkereihin vuoden 2016 presidentinvaalikampanjan aikana. että vaalit. Kaksi vuotta myöhemmin, Trumpin oma oikeusministeriö syytti 12 venäläistä tiedustelupäällikötä.

“Presidentti ei ole koskaan tehnyt niin kovaa työtä Venäjän suojelemiseksi”, sanoi Clint Watts, entinen FBI: n erityisasiamies ja Venäjän tiedotussodan asiantuntija ulkopolitiikan tutkimuslaitoksessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *