Epstein Affiliate syytetään alaikäisten raiskauksista Ranskassa

Pariisi – Entistä ranskalaista malliagenttia, joka oli häpeällisen rahoittajan Jeffrey Epsteinin läheinen kumppani, syytetään yli 15-vuotiaiden alaikäisten raiskaamisesta ja seksuaalisesta häirinnästä, Pariisin syyttäjä sanoi lauantaina.

Myös Pariisin syyttäjän Rémi Heitzin mukaan tutkijakumppani Jean-Luc Brunel, 74, epäillään alaikäisten seksuaalista hyväksikäyttöä.

“Häntä epäillään raiskauksesta, seksuaalisesta väkivallasta ja seksuaalisesta häirinnästä useille uhreille, sekä alaikäisille että aikuisille, ja erityisesti tyttöjen ja nuorten naisten kuljetusten ja majoituksen järjestämisestä Jeffrey Epsteinin puolesta”, syyttäjä sanoi.

Herra Brunelin lakimiehelle ei saatu heti kommentteja, mutta vuonna 2015 Brunel kielsi osallistumisensa herra Epsteinin väitettyihin rikoksiin.

Tutkintavankeuteen asetetun herra Brunelin syytös on merkittävä edistysaskel a laajempi tutkimus, jonka Pariisin syyttäjät aloittivat elokuussa 2019 paljastaa joko Ranskassa tai ulkomailla ranskalaisia ​​uhreja vastaan ​​tehdyt mahdolliset rikokset Epstein-skandaalin yhteydessä.

Ranskan lainsäädännössä kriminalisoidaan aikuisen ja alle 15-vuotiaan alaikäisen välinen sukupuoli. Aikuisen ja yli 15-vuotiaan alaikäisen välinen seksuaalinen suhde on laillinen, ellei seksuaaliseen hyväksikäyttöön liittyviä syytöksiä voida tukea erityisissä olosuhteissa, kuten pakkokeinojen käyttäminen.

Herra Epstein tappoi itsensä Manhattanin vankilassa viime vuonna 66-vuotiaana. Hän odotti oikeudenkäyntiä kymmenien tyttöjen ja nuorten naisten seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja hyväksikäytöstä Manhattanin kartanossaan, Palm Beachillä sijaitsevassa kartanossaan ja muissa paikoissa. Yli vuosikymmen aiemmin hänet tuomittiin alaikäisen prostituution pyytämisestä ja hänet rekisteröitiin seksuaalirikolliseksi.

Herra Brunel oli pidätettiin Pariisin lähellä sijaitsevalla lentokentällä keskiviikkona. Hänellä ei ollut tuolloin mitään oikeudellisia rajoituksia, ja hänellä oli vapaa matkustaa.

1970-luvulta lähtien herra Brunel teki menestyvän uran malliagenttina Ranskassa. Sitten hän laajensi uraansa Yhdysvaltoihin, missä tapasi ja ystävystyi herra Epsteinin kanssa, matkusti ja seurusteli usein hänen kanssaan ennen kahta oli putoamassa kun rahoittajaa vastaan ​​esitettiin seksikauppaa koskevia syytöksiä.

Ainakin yksi herra Epsteinin syyttäjistä on sanonut, että herra Brunel käytti asemaansa mallina partiolaisena hankkiessaan alaikäisiä herra Epsteinille, joka seurusteli poliitikkojen, kuuluisuuksien ja Wall Streetin johtajien kanssa. Herra Epstein omisti asunnon korkealuokkaisessa Pariisin naapurustossa ja matkusti säännöllisesti Ranskaan.

New Yorkin liittovaltion tuomioistuimessa Virginia Giuffre, yksi herra Epsteinin syyttäjistä, sanoi, että herra Brunel tarjoaisi mallinnustöitä tytöille – jotkut jopa 12-vuotiaille – ja veisivät heidät Yhdysvaltoihin “viljelemään niitä ystävilleen, etenkin Epsteinille”.

Rouva Giuffre sanoi myös, että herra Epstein käytti häntä seksuaalisesti ihmiskauppana herra Brunelille “lukuisissa tilaisuuksissa ja lukuisissa paikoissa”, myös Etelä-Ranskassa, tuomioistuinten tietojen mukaan.

Aurelien Breeden osallistui raportointiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *