MTA: n virkamiehet hengittävät helpotuksen Bidenin kanssa.

Metropolitan Transportation Authority on varoittanut kuukausia, että virasto tulee olemaan pakko tehdä drakonisia leikkauksia, mukaan lukien New Yorkin metropalvelun leikkaaminen 40 prosenttia, kun pandemia syöksyi maan suurimman julkisen liikenteen viraston pahimpaan finanssikriisiin.

Mutta kun Joseph R.Biden Jr. valmistautuu muuttamaan Valkoiseen taloon, kongressi viime päivinä näytti olevan lähempänä kompromissin saavuttamista liittovaltion avustuspaketista, joka todennäköisesti tarjoaisi four miljardia dollaria MTA: lle, jolloin virasto voisi välttää, toistaiseksi määräämällä tuomiopäivän suunnitelmansa.

Viraston puheenjohtaja Patrick J.Foye sanoi, että MTA jatkoi etsimistä 12 miljardia dollaria liittovaltion apua auttaa vakauttamaan talouttaan, jonka on kyseenalaistanut ratsastus, joka on palautunut useless 30 prosenttiin pandemiaa edeltävästä tasosta.

Metropalvelun huomattavien leikkausten lisäksi virasto on myös ehdottanut lähiliikenteen rautatieliikenteen puolittamista ja yli 9000 kauttakulkutyöntekijän lomauttamista.

Ja ensi vuoden alussa MTA: n hallituksen odotetaan hyväksyvän four prosentin korotukset hinnoista ja tiemaksuista, jotka tulisivat voimaan keväällä ja antaisivat enemmän tuloja vuoden 2021 talousarvioon ehdotetun suunnitelman tuntevien ihmisten mukaan, jotka pyysivät, ettei häntä tunnista ennen hallitus ryhtyy toimiin.

Liikenteen puolustajat ovat kehottaneet MTA: ta hallitsevaa hallitusmies Andrew M.Cuomoa ja valtion lainsäätäjiä tunnistamaan uudet tulovirrat – mukaan lukien kaasuveron korottaminen tai lisämaksun luominen verkossa ostetuista ei-välttämättömistä tuotteista – auttamaan virastoa kaivamaan taloudellisesta aukosta luottamatta niin voimakkaasti tulevaan liittovaltion apuun.

Virasto on jo saavuttanut miljardin dollarin säästöt leikkaamalla hallintokustannuksia, kuten vähentämällä ylitöitä ja leikkaamalla konsulttisopimuksia, ja lainannut suurimman sallitun määrän 3,four miljardia dollaria keskuspankin tarjoamasta hätälainaohjelmasta.

Kauttakulkuvirkamiehet ovat sanoneet toivovansa, että lisää helpotusta voisi tulla herra Bidenin alle, joka tunnetaan Amtrakin, kansallisen rautatien faneina, ja joka on myös ilmoittanut tukevansa julkisen liikenteen järjestelmiä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *