Saksalainen Phallus-patsas katoaa vuorelta, ilmestyy sitten uudelleen (eräänlainen)

Poliisi tutkii seitsemän jalan pituisen puisen falloksen katoamista, joka poistettiin viime viikonloppuna Etelä-Baijerin Grünten-vuoren huipulta ja korvattiin torstaina yhtä salaperäisesti jäljennöksellä, joka oli ilmeisesti hieman edeltäjäänsä suurempi.

Alkuperäisen veistoksen asensi useita vuosia sitten tuntematon henkilö, ja siitä oli tullut matkailijoiden matkailukohde.

Kemptenissä sijaitsevan Baijerin poliisin tiedottaja Holger Stabik vahvisti tutkimuksen torstaina antamassaan lausunnossa. Herra Stabik sanoi, että poliisi ei ollut vielä kyennyt selvittämään kummastakin patsaasta vastuussa olevaa henkilöä. Jos omistaja oli vastuussa katoamisesta, rikollisuutta ei ollut, hän sanoi.

Katoamisesta ilmoitti saksalainen uutistoimisto Allgäuer Zeitung maanantaina, ja uusi puinen fallos ilmestyi Related Press.

Herra Stabik vahvisti molemmat kertomukset, tuntuen hyväluonteiselta kaikesta tiedotusvälineiden huomiosta. “Jälleen, poliisi ei tiedä kuka omistaja on tai kuka toi sen sinne”, hän sanoi.

Kaiken kaikkiaan se on ollut iso kuukausi satunnaisesti esiintyville ja katoaville julkisille taiteellisille installaatioille Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

12 jalkaa pitkä metallimonoliitti pääsi otsikoihin, kun Utahin villieläinresurssien divisioona löysi sen 18. marraskuuta karuessa kanjonissa Utahin Crimson Rock Nation -alueella. Rakenne tuotti uutisia, kun 28. marraskuuta ilmoitettiin, että se oli poistettu seremonioimattomasti mennessä neljä tuntematonta miestä edellisenä päivänä.

Utahin monoliitin alkuperästä, joka oli ohimennen samankaltainen kuin vuoden 1968 Stanley Kubrick -elokuvassa “2001: Avaruodysseia”, on ollut aihetta. paljon spekulaatiota, mutta sen luoja ja alkuperä ovat edelleen epäselviä. (Se on myös aiheuttanut ärsytystä kielipuristeille, jotka huomauttavat, että “lith” tarkoittaa latinaksi kiveä, ei metallia, mutta herra Kubrickin monoliitti ei myöskään ollut kivestä.)

Romanian uutissivusto raportoitu että metallikappale, joka on kooltaan ja ulkonäöltään samanlainen kuin Utah, löydettiin arkeologisen alueen läheisyydestä Koillis-Romaniassa 27. marraskuuta. Atascadero-uutiset kertoi, että retkeilijät löysivät kiiltävän metallimonoliitin Atascaderon Pine Mountainin huipulta keskiviikkona. Se poistettiin perjantaina ja korvattiin ristillä miehillä, jotka lauloivat: “Kristus on kuningas!”

Mitä tulee alkuperäiseen Grüntenin puupalloon, joka istui yli 5500 jalkaa merenpinnan yläpuolella ei tiedetä kuka sen loi tai tarkalleen milloin se sijoitettiin sinne.

“Neljän vuoden ajan patsas seisoi siellä saamatta liikaa huomiota”, sanoi Jakob Neumann, tiedottaja Deutscher Alpenverein, 150-vuotias saksalainen alppiklubi. “Turisteille valtava puinen fallos näyttää olevan mukava valokuvakuvio, kuten voit tarkistaa Instagramista.”

Patsasta oli tullut paikallinen kuvake, joka inspiroi jopa läheistä panimoa käsittelemään nimisukulaista: “Grünten-Zipferl”. Panimo debytoi sen uusi olut keskiviikkona.

(Neumann selitti avuliaasti, että sana “Zipferl” on muunnelma “peniksen puhekielestä”, jota “käytetään pääasiassa Etelä-Saksassa ja Itävallassa”.)

“Vaikuttaa siltä, ​​että vanha penis ei tule uudestaan ​​esiin”, herra Neumann sanoi, ottaen huomioon kaiken hakatun puun, jonka viranomaiset löysivät paikasta, jossa patsas oli.

“Mutta”, hän lisäsi, “ilmeisesti joku jo perusti uuden.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *