Kalifornian monoliitti poistetaan ja korvataan ristillä

Kuinka viimeisen kuukauden aikana kerääntynyt kolmas monoliitti saapui Pine Mountainille Atascaderoon Kaliforniassa, missä se oli löysi retkeilijä keskiviikkona, on edelleen mysteeri.

Kuinka se lähti, ei ole mikään salaisuus: Useat nuoret miehet, jotka virkamiesten mukaan olivat ilmeisesti ajaneet viisi tuntia Etelä-Kaliforniasta suoratoistivat itsensä repimällä kiiltävän, kolmiulotteisen teräsrakenteene Stadium Parkissa varhain torstai-aamulla ja jättäen sitten vaneriristin taakseen paikalleen.

“Kristus on kuningas!” miehet, yllään yönäkölasit ja camo-varusteet, lauloivat rakeisessa videossa, kun he kaatoivat kiiltävän rakenteen, videossa, jonka joku käytti nimeä CultureWarCriminal, mutta joka myöhemmin poistettiin, suoratoistosivustolle DLive.television. San Luis Obispo Tribunen mukaan. Tribune kuvaili videota “toisinaan rasistiseksi ja homofobiseksi” ja sanoi, että miehet lauloivat kantrilauluja.

Yksi miehistä sanoi videossa poistaneensa rakenteen sanomaan ulkomaalaisille ylimiehille, että he eivät ole tervetulleita, The Tribune -lehden mukaan. Toinen väitti toimineensa “QAnonin ja presidentti Trumpin itse suorilla käskyillä” ja viittasi salaliittoteoriaan, jonka mukaan virheellisesti väittää, että ryhmä demokraattisia pedofiilejä heikentää herra Trumpia. Yli 600 ihmistä katseli yhdessä paikassa paperin mukaan.

Toinen video, joka lähetettiin pian ensimmäisen jälkeen, osoitti miesten vetävän monoliittia mäkeä alas huutaen “America first!” ja viittaavat itseään armeijan veteraaneihin paperin mukaan.

Kalifornian monoliitti oli ollut kolmas kiiltävä metallirakenne, joka on kasvanut viimeisen kuukauden aikana. Ensimmäinen rakenne, joka kiinnitti paljon huomiota, löydettiin Utahin autiomaasta syrjäiseltä alueelta 18. marraskuuta, ja alun perin sen uskottiin olevan minimalistinen kuvanveistäjä John McCracken – tai ulkomaalaisia.

Neljä miestä hajotti Utahin uteliaisuuden, joka oli kiehtonut maata useless 10 päivän kuluttua sen saapumisesta, mutta ei ennen kuin se näytti kutevan kopioita. Toinen rakenne nousi esiin Romanian vuorille 26. marraskuuta, vähän ennen Utahin rakennuksen katoamista. Mutta myös Romanian monoliitti katosi tiistaina, Reuters-uutistoimisto ilmoitti Bukarestista.

Kuten Romanian rakenne, Kalifornian rakenne näyttää olevan kopio alkuperäisestä Utahissa. Se seisoi noin 10 jalkaa pitkä ja painoi arviolta 200 kiloa Atascaderon kaupungin mukaan. Vaikka Utahin rakenne oli tiukasti kiinni, The Atascadero Information kertoi siitä Kalifornian monoliitti oli hieman huojuva ja näytti siltä, ​​että se olisi mahdollista työntää yli.

Atascaderon virkamiehet olivat aiemmin hämmästyneet monoliitin saapumisesta. Keski-Kalifornian rannikolla sijaitsevan noin 30000 asukkaan pikkukaupungin apulaiskaupunginjohtaja Terrie Banish sanoi torstai-aamulla haastattelussa, että sen asentaneen olisi pitänyt kävellä jopa 1300 jalan korkeudelle. ja on noin kahden mailin päässä lähimmästä pysäköintialueesta.

Torstaina iltapäivällä kaupungin viranomaiset valittivat sen poistamista.

“Olemme järkyttyneitä siitä, että nämä nuoret miehet tunsivat tarvetta ajaa viisi tuntia tullakseen yhteisöömme ja tuhoamaan monoliittia”, Atascaderon pormestari Heather Moreno sanoi tiedotteessa. “Monoliitti oli jotain ainutlaatuista ja hauskaa muuten stressaavana aikana.”

Kaupungin poliisilaitos ei ollut varma, kuka asensi monoliitin, ja tarkisti videota ja tarkasteli tapahtumaa edelleen julkaisun mukaan.

Serge Kovaleski osallistui raportointiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *