Tiistain tiedotustilaisuutesi – The New York Occasions

“Missään vaiheessa”, McCartney sanoi, “ajattelin:” Teen albumia. Parempi olla tosissani. ‘ Tämä oli enemmän kuin: ‘Olet lukittu. Voit tehdä mitä helvettiä haluat. ”” Se oli kaasua, kuten aina. “Olen hämmästynyt,” McCartney selitti, “että en ole kyllästynyt musiikkiin. Koska tarkkaan ottaen minun olisi pitänyt kyllästyä vuosia sitten. “

Onko musiikkilahjasi luonteessa jotain muuta tänään 78-vuotiaana kuin vuonna 1980 tai 1970 tai kun aloitit kappaleiden kirjoittamisen?

Se on tarina, jonka kerrot. Se muuttuu. Kun sanoin ensin Johnille: “Olen kirjoittanut muutaman kappaleen”, ne olivat yksinkertaisia. Ensimmäinen kappaleeni oli nimeltään “I Misplaced My Little Lady” – neljä sointua. Sitten menimme laulun kirjoittamisen seuraavaan vaiheeseen, joka puhui faneillemme. Nämä olivat kappaleita, kuten “Thank You Lady”, “Love Me Do”, “Please Please Me”. Sitten tuli rikas suoni, kun me kypsyimme, esimerkiksi “Let It Be”, “The Lengthy and Winding Street”.

Mutta pohjimmiltaan luulen, että kaikki on sama, ja joskus onnekas. Kuten “Let It Be” tuli unesta, jossa äitini oli sanonut tämän lauseen. ”Eilen” tuli unelmasta melodiasta. Olen suuri uskovainen unelmiin. Olen suuri unien muistaja.

Beatles hajosi 50 vuotta sitten. Olit siinä noin 10 vuotta. Kuinka tärkeitä omassa elämäsi tarinassa ovat nuo 10 vuotta?

Erittäin. Se on kuin lukiomuistisi – nämä ovat minun Beatles-muistoni. Tämä on vaara: Illallisjuhlissa olen todennäköisesti kertonut tarinoita elämästäni, ja ihmiset tuntevat ne jo. Näen kaikkien tukahtelevan haukottelua. Mutta Beatles on väistämätön.


Siinä se tässä tiedotustilaisuudessa. Nähdään ensi kerralla.

– Melina ja Dani


Kiitos
Carole Landry auttoi kirjoittamaan tämän tiedotuksen. Theodore Kim ja Jahaan Singh antoivat tauon uutisista. Voit tavoittaa joukkueen osoitteessa briefing@nytimes.com.

PS
• KuuntelemmePäivittäinen. ” Viimeisin jaksomme on siitä, milloin ja miten ihmiset rokotetaan.
• Tässä on meidän Mini sanaristikko, ja vihje: Spyn oletettu nimi (viisi kirjainta). Löydät kaikki palapelimme täältä.
Toimittajat Jennifer Medina ja Patricia Mazzei liittyivät Latina Latina-podcast keskustelemaan siitä, mitä Yhdysvaltain vaalit opettivat meille Latina-äänestyksestä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *