Boris Johnsonin voimakas avustaja lopettaa Britanniassa, raportti sanoo

LONDON – Dominic Cummings, vaikutusvaltainen strategi, joka suunnitteli Brexit-kampanjan vuonna 2016 ja auttoi Boris Johnsonin holvia Downing Streetille, lopetti äkillisesti pääministerin pääneuvonantajan perjantaina sen jälkeen, kun oli käynyt kovaa taistelua kovan linjan brexiteerien roolista. ympäröi herra Johnson.

Herra Cummings jätti työpaikkansa “välittömästi”, BBC: n mukaan, joka oli aiemmin ilmoittanut, että hän pysyisi jouluna. Hänen lähdön laukaisija oli hänen läheisen liittolaisensa, Lee Cainin eroaminen tällä viikolla, joka oli toiminut Johnsonin viestintäneuvonantajana ja lähtenyt uuden lehdistöedustajan kanssa.

Erotteleva, toisinaan salaperäinen hahmo, Mr. Cummings ryhtyi muuttamaan hallituksen byrokratiaa herra Johnsonin johdolla. Mutta hän törmäsi muihin virkamiehiin, jotka sanoivat, että hänen tinkimätön tyyli myrkytti pääministerin suhteet parlamentin konservatiivipuolueen jäseniin ja vahingoitti hänen suosioaan yleisön keskuudessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *