Taattu kuukausittainen tarkistus muutti hänen elämäänsä. Nyt hän lähettää 650.

Huolimatta siitä, ovatko he käyttäneet rahaa, säästäneet sitä, sijoittaneet vai antaneet sen pois, melkein kaikki haastatellut ihmiset sanoivat, että kuukausimaksut useless saivat heidät tuntemaan olonsa paremmaksi. “Me kutsumme sitä” perustulotunnoksi “, sanoi Bohmeyer, joka hyödynsi psykologien, sosiologien, taloustieteilijöiden ja filosofi Hannah Arendtin kirjoituksia yrittääkseen ymmärtää, mitä hän kuuli vastaanottajilta. “Ehdottomuuden alateksti on:” Me yhteiskuntana uskomme sinun olevan kunnossa “.”

Hän lisäsi: ”En halua kuulostaa esoteeriselta. Mutta viesti on: “Olemme kaikki yhtä arvoisia olemassaolomme”. “

Perustulon kannattajat väittävät, että se tarjoaa painolastia maailmanlaajuisen mullistuksen aikana, kuten pandemia. Berliinissä 40-vuotiaalle freelance-näyttelijälle ja pukusuunnittelijalle Judith Philippille tänä vuonna saamasi perustulot estivät häntä vaihtamasta uraa sen jälkeen, kun kaikki hänen työnsä alun perin peruutettiin.

“Tämä antoi minulle paljon vapautta istua tiukasti”, hän sanoi, kun teatteriprojektit palasivat takaisin odotettua aikaisemmin. “Minulla on myös 4-vuotias tytär, esikoulu oli suljettu, ja saimme todella nauttia yhdessäolosta.”

Olli E. Kangas, joka auttoi Suomen hallituksen äskettäistä perustulokokeilua, kutsui Bohmeyerin kirjaa “liikkuvaksi” ja sanoi olevansa innostunut tulevasta Saksan pilottihankkeesta. “Perustulo on yksinkertainen käsite, mutta monimutkainen asia”, sanoi Kangas. “Tarvitsemme lisää kokeita.”

Herra Bohmeyer hyvittää oman halukkuutensa siirtyä tämänkaltaiseen kokeiluun kasvamistapaansa. Berliinin ulkopuolella Saksan demokraattisen tasavallan viimeisinä vuosina syntynyt herra Bohmeyer oli 5-vuotias, kun muuri kaatui. Mutta tee-se-itse-henki asui edelleen, hänen talossaan. “Tänään voit kutsua sitä” häiritseväksi “, sanoi herra Bohmeyer hymyillen. “Mutta DDR: ssä et voinut ostaa kaikkea tai hankkia tiettyjä asioita, joten sinun oli tehtävä paljon itse. Minulle oli täysin normaalia saada thought, sitten rakentaa se. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *