Havaijin uudelleen avaaminen voi olla hyvä matkailulle. Onko se hyvä paikallisille?

Herra McMillan lisäsi uskovansa, että “joillakin markkinoilla, etenkin ulkomaanmatkoilla, testauksesta tulee osa normaalia, kunnes rokote on saatavana laajemmin.”

Jonathan McManus, omistaja Hotelli Wailea Relais & Chateaux Maui, testaus tarjoaa tavan avata se uudelleen turvallisesti kuukausien kuljettamisen jälkeen tyhjää omaisuutta. Hän sanoo, että se antaa hänen pitää työntekijät työpaikoilla.

“Tähän mennessä tiedot viittaavat siihen, että täällä Havaijilla testaus on ollut avain turvalliseen uudelleen avaamiseen”, hän sanoi. ”Ymmärrämme nyt tiedot ja testauksen tärkeyden. Testaus tarjoaa korkeatasoisen suojan vierailijoille, henkilökunnalle ja asukkaille. “

Hotellissa oli tapana henkilökohtainen vieraanvarainen prosessi, joka sisälsi henkilökunnan jäseniä pitämään lepoa vieraiden saapuessa ja tarkistamaan heidät cocktaililla kädessä. Nyt avain odottaa vieraita heidän saapuessaan, ja kapasiteetti on rajoitettu 60 prosenttiin. Jokaisessa hotellin 72 sviitissä on oma lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmä.

Gary Moore, toimitusjohtaja, Kauai-kypärät Hokualassa, sanoi, että uudelleen avaaminen on ollut “kaikkea muuta kuin selvää”, mutta mikä on selvää, on: “Meidän on löydettävä tapa elää taudin kanssa.” Herra Moore sanoi, että erilaisista haasteista huolimatta hänen omaisuudellaan saatuja oppeja ihmisten etäisyydestä, maskien valvonnasta, lämpötilan tarkistamisesta ja jopa vieraiden erottamisesta ja “kupliin” asettamisesta voidaan soveltaa muissa lomakohteissa.

“Lomakylän kupla antaisi vieraiden jättää huoneensa ja nauttia paikan päällä olevista mukavuuksista samalla, kun pakollinen karanteeni suoritettiin GPS-valvottuja rannekoruja käytettäessä”, hän sanoi ja huomautti, että jos Havaiji palauttaisi pakollisen karanteenin kaikille matkustajille, nämä kuplat mahdollistaisivat sen. jotta lomakeskus pysyisi toiminnassa saarten välisissä matkoissa ja paikallisille.

Timbersin henkilökunta koostuu paikallisista ja heidän turvallisuutensa on välttämätöntä, herra Moore sanoi.

“Työntekijämme menevät kotiin, monilla on suurperheet ja he ovat vanhempien, isovanhempien ja lasten kanssa, ja heidän turvallisuutensa on välttämätöntä kaikkien hyvinvoinnin kannalta”, hän sanoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *