TV-toimittaja Arnab Goswami pidätettiin Mumbaissa

Goswamille, 47, ei ole vieraita kiistoja. Tämän vuoden alussa Mumbain poliisi aloitti tutkimuksen hänen kanavastaan, Republic TV: stä, syyttäen sitä vihaa muslimeja vastaan ​​kohdistamalla moskeija rautatieaseman ulkopuolelle, yhdistämällä se läheiseen siirtotyöläisten protestiin.

Viime kuussa Mumbain poliisiviranomaiset syyttivät Republic TV: tä ja kahta pienempää kanavaa luokitusjärjestelmän takila maksamalla köyhille muutaman dollarin suuruisen summan kuukaudessa virittämään asema ja jättämään televisiot päälle. Kanavan yksi perustajista Goswami on kiistänyt voimakkaasti lahjonnan syytökset sanomalla, että häntä kohdeltiin Mumbain poliisin kriittisen kattavuuden takia.

Viimeisin häntä vastaan ​​tehty tapaus liittyy sisustusarkkitehti Anvay Naikin ja hänen äitinsä itsemurhaan vuonna 2018. Herra Naikin perheenjäsenten mukaan hän nimitti toimittajan itsemurhaviestissään syyttäen Herra Goswami ja kaksi muuta eivät maksaneet hänelle velkaa.

Keskiviikkona aamulla virkamiehet ryöstivät herra Goswamin talon hyväpalkkaisella alueella Etelä-Mumbaissa, jossa poliisin mukaan hänen ja hänen vaimonsa kesti lähes tunnin oven avaamiseen.

Haastattelujen videoissa Goswami huutaa upseereille ja käskee heitä olemaan käsittelemättä häntä, koska toinen upseeri pyytää toistuvasti, että herra Goswamin vaimo, joka myös työskentelee televisiossa, laittaisi matkapuhelimensa, jonka hän sanoo nauhoittavansa. tapahtuma “reside”.

“Olet pahoinpidellyt minua fyysisesti”, herra Goswami sanoo, kun upseeri pyytää toistuvasti yhteistyötä. Kun hän kieltäytyy nousemasta sohvalta, toinen upseeri astuu eteenpäin ja sanoo: ”Se on ohi. Sinut pidätetään. “

Anvay Naikin leski Akshata Naik sanoi, että hänen aviomiehensä oli työskennellyt kovasti Republic TV: n suunnitteluprojektin parissa, mutta että palkka työstä yli vuoden ajan oli jättänyt hänet rahattomaksi ja pakottanut itsemurhaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *