NYC: n vanhempien on kahden viikon kuluessa päätettävä, lähetetäänkö he lapsia kouluun.

Kahden seuraavan viikon aikana yli miljoona vanhempaa New Yorkissa täytyy tehdä vankka päätös: Pitäisikö heidän lähettää lapsensa luokkahuoneisiin tänä lukuvuonna vai pitääkö he oppia kotona, todennäköisesti ainakin ensi syksyyn saakka?

Viime viikolla pormestari Invoice de Blasio ilmoitti, että vanhempien on 15. marraskuuta asti päätettävä, ilmoittaako lapsensa hybridi-oppimiseen, henkilökohtaisen ja etäopetuksen yhdistelmänä loppuvuoden kouluvuoden ajan.

Kaupunki oli alun perin luvannut vanhemmille, että he voisivat osallistua hybridiohjelmaan muutaman kuukauden välein. Mutta pormestari muutti sääntöjä, koska useless useless neljännes piirin 1,1 miljoonasta opiskelijasta on ilmestynyt henkilökohtaisiin luokkiin syyskuusta lähtien, paljon vähemmän kuin ennustettiin. Tämä on vaikeuttanut kaupungin tietämystä opettajien jakamisesta, pormestari sanoi.

Monien vanhempien, jotka ovat pitäneet lapsiaan kotona, turvallisuuden, mukavuuden tai johdonmukaisuuden vuoksi, on nyt päätettävä: Toimiiko hybridioppiminen?

Vanhempien kysymys on myös monissa muissa paikoissa eri puolilla maata ja maailmaa, kun yhä useampi piiri valmistautuu avaamaan ainakin jonkinlaista henkilökohtaisten ja etäluokkien sekoitusta. Mutta valinta on erityisen täynnä New Yorkissa, joka oli kerran maailmanlaajuinen viruksen epicentrumi ja nyt yksi harvoista suurista kaupunkialueista Yhdysvalloissa, joka tarjoaa luokkaopetusta.

“Intuitiivisesti vanhemmat ymmärtävät, että paras paikka lapsille on koulussa”, sanoi Eric Goldberg, Manhattanin valittu vanhempainjohtaja, joka on valinnut hybridioppimisen omille lapsilleen. “Mutta mikä on New Yorkin julkisen koulun kokemus, joka saa perheet valitsemaan etäopetuksen? Kun koulun kokemus on niin vaarantunut ja alempi, ihmiset ajattelevat: “Miksi teen tämän?” “

Maanantaina herra de Blasio sanoi, että koko kaupungin kattava seitsemän päivän keskimääräinen viruspositiivisuusaste oli 1,81 prosenttia ja että kaupunki halusi alkaa “pudottaa” tätä lukua.

“Seuraamme tilannetta hyvin tarkasti”, hän sanoi. “Olemme ilmeisesti pisteessä, jossa se on noussut viime viikkoina, ja suhtaudumme siihen erittäin vakavasti.”

Pormestari on sanonut vaativansa kaikkia opiskelijoita ottamaan kaikki oppitunninsa etäyhteyden kautta, jos seitsemän päivän liukuva keskiarvo saavuttaa three prosenttia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *