Kuinka katsella tänä iltana – The New York Occasions

He ilmoittavat paitsi siitä, mistä äänestysliput tulivat, mutta myös siitä, miten nämä äänestysliput heitettiin. Tämä ero on ratkaisevan tärkeä, koska postiäänestys on laiha demokraattisessa mielessä useimmissa osavaltioissa, kun taas henkilökohtainen ääni on laiha republikaanien. Mutta kukaan ei tiedä tarkalleen, kuinka suuri vinous tulee olemaan – joten raportoitujen äänten määrä, joka ei tee eroa henkilökohtaisten ja postituslippujen välillä, on erittäin vaikea analysoida.

Koska Florida, Georgia ja Pohjois-Carolina tekevät kaikki eron, ne ovat ainoat kolme osavaltiota, joille The Occasions luo versioita vaalien yönneulasta tänä vuonna. Neulat osoittavat Trumpin tai Bidenin voiton prosentuaalisen todennäköisyyden jokaisessa osavaltiossa, sillä se muuttuu tänä iltana laskettujen äänestysten perusteella.

Tänä vuonna ei ole kansallista neulaa. “Käytettävissä olevan tiedon rajat tekevät liian riskialttiiksi vastuulliseen toimintaan” Timesin Nate Cohn twiitti.

Tärkeintä: Jos Biden näyttää menettävän Floridassa, Georgiassa ja Pohjois-Carolinassa, hän ei ole enää suuri suosikki voittaa. Tämä viittaa siihen, että kyselyt olivat aliarvioineet Trumpin tuen. FiveThirtyEightin simulaatioissa Biden on noin 50 prosentin mahdollisuus voittoon jos hän menettää kaikki kolme Kaakkois-swing-osavaltiota. Hänen olisi todennäköisesti voitettava ainakin Pennsylvania tai Arizona.

Senaatti. Pohjois-Carolina on tärkeä toisesta syystä: Siinä asuu yksi senaatin kilpailuista, jotka todennäköisesti määrittävät senaatin valvonnan. Jos demokraatti Cal Cunningham voittaa republikaanien Thom Tillisin, se tarkoittaa, että demokraatit ovat tiellä vähintään 50 senaatin paikkaa tammikuussa.

Toinen suuri senaatin kilpailu on Maine, jossa kyselyt suljetaan klo 20 Mainen rankattu valinta -äänestysjärjestelmä tarkoittaa, että virallisia tuloksia ei voida laskea useita päiviä. Mutta jos demokraattinen haastaja, Sara Gideon, voittaa yli 47 prosenttia ensimmäisen kierroksen äänistä, hän on hyvässä kunnossa voittamaan republikaanien vakiintuneen Susan Collinsin, Dan Shea Colby Collegesta kertoi meille.

Sisään Arizona ja Colorado, jossa kyselyt suljetaan klo 21, demokraattisia haastajia suositaan. Näiden neljän paikan voittaminen – ja senaatin siteet rikkova varapuheenjohtajavaltio – todennäköisesti riittää antamaan demokraattien valvonnan senaatista. Heillä on myös kunnollinen laukaus voittaakseen Etelä-Carolinassa (jossa kyselyt suljetaan klo 19), Iowassa (klo 22), Montanassa (klo 22) ja Georgiassa, missä yksi tai molemmat kilpailut saattavat mennä tammikuuhun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *